Raed Arafat are o familie secretă! Ce meserie are sora lui si de ce nu s-a căsătorit!?!

Raed Arafat (n. 24 mai 1964, Damasc, Siria) este un medic român de origine palestiniană, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. A crescut în Nablus, Cisiordania, iar la vârsta de 16 ani a emigrat în România în 1981 pentru a studia medicina.

În septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă.

Originar din Palestina, Raed Arafat are o familie secretă. După ce a terminat Facultatea de Medicină în România, acesta gândit un plan elaborat pentru înfiinţarea primul serviciu de ugenţă din ţară, denumit tot de el SMURD.

S-a dedicat în totalitate carierei şi nu a fost căsătorit. S-a îndepărtat inclusiv de familie pentru a-şi împlini visurile.

”Nu merge în Palestina decât foarte rar, nu este deloc bine văzut acolo. Na, un palestinian a creat un serviciu medical de excelenţă într-o altă ţară. Puţini sunt cei care ştiu că el are un frate şi o soră. Cu el nu are o legătură strână, însă, de sora lui, care e medic în Dubai, e apropiat. Pe mama lui o vede rar, o dată la doi, trei ani, iar tatăl a decedat acum mulţi ani. Arafat nu s-a însurat niciodată, şi-a dedicat viaţa acestei meserii”, a declarat un apropiat al acestuia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *