Gigi Becali ajută doctorii români! Testele rapide pentru coronavirus se pot face și la clinica lui

Distribuie pe

Gigi Becali a dat dovada de solidaritate, ajutand cadrele medicale din România în lupta cu Covid-19. Omul de afaceri își pune la dispoziție clinica privată, în vederea efectuării de teste rapide.

”Mi s-au solicitat niște aparate și am întrebat la mine la clinică, iar acolo mi-au spus că avem acolo un laborator genetic care e cel mai performant din România și face aceleași teste pe care le face Victor Babeș. Noi putem face teste, dar ne trebuie acreditare. Nu putem face în interiorul clinicii, doar într-un cort afară. Am și eu pile, relații în guvernul ăsta. Am vorbit cu Rareș Bogdan să ne dea repede aprobarea mâine, să putem face teste.”, a spus Gigi Becali, pentru Antena 3.

În plus, Gigi Becali a mai vorbit și despre deconcentrarea Spitalului “Victor Babeș” pe care o are în perioada de față, datorită supraaglomerării cu pacienți infectați: ”Am vorbit cu fata domnului Cercel și mi-a spus că prin situația asta am putea să degrevăm pe ”Victor Babeș” de greutatea pe care o are. Ceea ce se face acolo pot face eu la clinică. Am înțeles că putem face și ambulatoriu, să putem facem peste tot în țară. Eu testele le fac în 2-3 ore la laboratorul meu, pentru că am aparatură. Testele se pot lua foarte repede. Am comandat deja 2.000 de teste. Dacă mâine ne dă aprobarea, chiar atunci începem”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *