Dezvăluirile lui Ion Cârstoiu, bătrânul care a donat 10.000 de euro pentru cumpărarea unui incubator pentru nou-născuți

”Lumea se uită ciudat la mine acum, mă judecă, mă întreabă de ce nu le-am dat lor banii” Anul trecut, Ion Cârstoiu, un pensionar din Aninoasa (județul Argeș), și-a donat economiile de-o viață, circa 10000 de euro, spitalului din Câmpulung. Astăzi, comunitatea a ales să-l respingă pe binefăcătorul copiilor.

Anul trecut, Ion Cârstoiu, un pensionar din Aninoasa (județul Argeș), și-a donat economiile de-o viață, circa 10000 de euro, spitalului din Câmpulung.
Ion Carstoiu are o pensie de 1500 de lei

La 78 de ani, bătrânul cu o pensie de 1500 de lei a decis atunci că trebuie să facă o faptă bună, marcat fiind de o întâmplare petrecută în tinerețe. ”Eram cu o femeie, stăteam cu ea, a rămas însărcinată și eu i-am zis să-l dea afară, așa i-am zis. Așa că avortul ăla m-a marcat toată viața, dar cum nu mai pot întoarce timpul, am decis să fac o faptă bună cu banii strânși o viață”, ne-a povestit Ion Cârstoiu.

”N-am apă curentă, n-am frigider, dar n-am nevoie de ele, mă descurc și așa. Gândul că niște copii au o șansă la viață cu banii ăia mă face să dorm liniștit în patul meu, așa, și fără apă, frigider sau alte condiții!”, ne-a povestit Ion Cârstoiu, argeșeanul care și-a donat economiile de-o viață, circa 10000 de euro, pentru achiziționarea unui incubator destinat copiilor nou-născuți.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *