Fetiță de doar 12 ani, bolnavă de Coronavirus! Pacientul rămâne izolat!

Distribuie pe

Emma, ​​o fetiţă de doar 12 ani, se „luptă pentru viaţa ei” într-un spital din Atlanta, după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

Justin Anthony, vărul fetiței, a povestit că Emma a fost diagnosticată cu pneumonie pe 15 martie și a fost testate pozitiv pentru coronavirus vineri seară. Sâmbătă, a fost conectată la un ventilator şi în prezent se află în stare stabilă.
Emma nu suferea de alte afecţiuni, nu a călătorit recent şi nu se ştie cum a contractat virusul.

Direcţia de asistenţă medicală pentru copii a Spitalului Scottish Rite din Atlanta a confirmat că un pacient actual a fost testat pozitiv pentru Covid-19, deşi a refuzat să intre în detalii, anunță mediafax.ro.

“Pacientul rămâne izolat, iar noi am folosit în mod constant măsurile de precauție adecvate. Detalii suplimentare nu vor fi oferite din cauza legilor privind confidențialitatea pacientului”, a declarat Jessica Pope, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Experții din domeniul sănătății au spus că persoanele în vârstă și cele cu condiții de sănătate precare sunt cele mai expuse riscului de deces din cauza noului coronavirus.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *