Un băiețel de cinci ani se luptă cu gripa actuală… Mesajul disperat al mamei.

Un băiețel în vârstă de cinci ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și-a întrebat mama dacă îl va ucide coronavirusul, după ce s-a infectat cu COVID-19. Femeia a publicat un mesaj disperat, scrie A1.

Lauren Fulbrook, în vârstă de 30 de ani, din Worcestershire, a spus că fiul ei, Alfie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a făcut febră de peste 42 de grade Celsius și a început să vomite și să aibă halucinații.
Femeia a povestit totul pe platforma de socializare Facebook, ca să îi prevină pe ceilalți părinți că și copiii care nu au probleme de sănătate se pot îmbolnăvi de COVID-19.

Lauren a mai povestit că s-a îngrijorat pentru viața fiului ei, văzându-l neajutorat pe un pat de spital. Copilul a întrebat-o: „Mami, eu o să mor?”.

„Coronavirusul nu este o glumă! Vă rog, nu mai ignorați măsurile de siguranță, doar pentru că voi vreți să mergeți la un restaurant sau un pub sau pentru că aveți impresia că aveți nevoie de șapte pchete de hârtie igienică. Eu am văzut ce efecte are COVID-19”, a scrie femeia, care mai are un copil acasă.

„A trebuit să îmi văd fiul de cinci ani trecând de la toată energia din lume la stat nemișcat – nu mai putea să mănânce, să bea sau să meargă la toaletă. Temperatura lui nu voia să scadă sub 40 de grade Celsius și a ajuns chiar la 42,3, când provoca și vărsături.

L-am privit în timp ce avea halucinații și în timp ce plângea din cauza unei dureri cumplite de cap. L-am privit cum a fost luat de o ambulanță și pus în carantină”, a adăugat ea.

Lauren a mai spus că „a fot cea mai urâtă experiență din viața ei” cea în care Alfie a început să prezinte simtome ale infecției cu coronavirus, pe 16 martie.

„Transpira cumplit, dar tremura. Abia putea să respire și a început să aibă fotofobie”, a spus ea.

Femeia și-a încheiat mesajul cu încă un apel către întreaga lume, pentru respectarea măsurilor de siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Așa că, vă rog, stați în casă o vreme! Și ce dacă nu puteți face lucrurile normale, o perioadă? Cu cât ne izolăm mai devreme, cu atât scăpăm mai devreme! Vă rog să vă gândiți la sănătatea voastră și a celorlalți! Mie mi-a fost frântă inima când copilul meu m-a întrebat dacă va muri și când i-am văzut teama și supărarea în ochi”, a mai scris ea.

După o noapte petrecută în spital, alături de mama lui, căreia i s-a permis să stea lângă el, pentru că prezenta și ea un simptom – tuse, copilul s-a întors acasă, în izolare.

Acum, potrivit mamei lui, Alfie se simte mai bine. Însă, ea și fiica ei de 18 luni, sora lui Alfie, se simt și ele rău, deși nu la fel de rău cum a ajuns să se simtă băiatul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *