Mesajul taios al unui milionar roman, pentru clasa politica: „Taiati pensii speciale, dati pauza de trei luni clericilor bisericii, reduceți salariile nesimțite“

Milionarul banatean Romeo Dunca, cel care a infiintat una dintre cele mai mari firme de transport din Romania, lanseaza un avertisment dur pentru perioada care urmeaza.

„Azi au inceput sa se intoarca camioanele care au plecat incarcate pt export .Depozitele au fost inchise in strainatate iar clientii nostri au platit repatrierea marfurilor. Asa ceva nu tin minte sa mai fi avut ! Ce veselie e inca peste tot ! Toata atentia e focusata pe acest virus blestemat. Lumea face glume,se posteaza plictisiti de carantina . Dar atentie la ce va urma….

Tineti de firmele bune de lucru cu pretul vietii… Aveti grija de cei sanatosi si apti de munca si de plata de taxe. Eliminati orice cheltuiala nechibzuita si aveti grija de tot ce are pret .Guvernantii actuali sunt lipsiti de osinza la buget pt ca criminali economici dinainte ,adica pe romaneste PSD ALDE UDMR au praduit tot ce trebuia sa fie rezerva nationala pt situatii care azi ne incearca .

Nu aratati cu degetul cite miliarde injecteaza in economie alte tari conduse si in trecut de oameni cu scaun la cap. Ei au de unde noi nu ! Amintiti-va ca inainte de virus luna de luna statul roman se imprumuta ca sa sustina povara bugetara compusa in parte de hotii si profitorii cu pensii si salarii nesimtite . Dar azi cind cheltuim mai mult ? Si noi ,privatii care platim luna de luna de 25 de ani in cazul meu , un timp nu vom mai contribui deloc?? Daca de maine bugetarii de folos ar renunta benevol la 50% din salariu si ar cere ore suplimentare in plus iar toti care se alimenteaza din buget necuvenit fie ca trag chiulul fie ca iau prea mult pt munca lor ar renunta la venituri ar fi o sansa sa ramanem in picioare .

Adica sa scapam de virus si sa nu murim economic…Nu strigati la cei care guverneaza azi pt ca ei trebuie sa reziste pe cimpul de lupta cu mainile goale . Aveti grija ca o iau razna daca tot aruncati cu pietre in ei.. Iar voi cei care azi sunteti la putere TAIATI ABSOLUT TOT !!

Aveti grija ca de ochii din cap de politie ,armata, doctori , de cei care raspund pe bune pe la ghiseele ori institutiile statului si de privatii care produc si in rest fara mila . Pensionarii de drept cu pensia lor normala pe merit chiar daca in multe cazuri e nefiresc de mica se vor descurca pt ca ei consuma putin. Taiati pensii speciale , dati o pauza financiara de 3 luni clericilor bisericii ,reduceti salariile nesimtite pt ca altfel ne ducem pe rapa…Faceti-o fara frica pt ca oricum veti fi injurati in scurt timp . Macar sa vi se dea dreptate mai tirziu ca lui Boc de la Cluj.

Pt ca oricum cei care sunt principalii vinovati de dezastrul recent se pregatesc sa intre din nou in scena cu solutii salvatoare pe hirtie. Cu toate ca zambind inca isi amintesc cum au ras totul din camara ! Fereasca cel de sus sa vina iarasi PSD sau Pro Romania sau altii din cei ce au fost si nu au facut nimic nici cind era cu ce….Si inca ceva .

Dați o ordonanta ca in caz de contaminare si necesitate paturile dotate cu aparat de ventilare mecanica sa fie ocupate prioritar in functie de nr lor de medicii si asistentele contaminati in timp ce asigura asistenta in spitalele vizate in primul rind. Chiar daca pt asta va fi necesar sa coborati din pat un alt bolnav. Fie el chiar si intors recent din strainatate care nu a respectat regimul de carantina la intrarea in tara ori a mintit referitor la tara de unde se intoarce. S-ar putea sa se ajunga la aceasta necesitate….”

https://www.facebook.com/romeo.dunca.9/posts/2576493922623017

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *