Mergem în noaptea de Paște la Înviere? Anunțul clar făcut de președintele Iohannis! Mesaj și pentru diaspora

În urmă cu puțin timp, președintele Klaus Iohannis a făcut un anunț oficial cu privire la noaptea de Înviere. De asemenea, le-a vorbit românilor aflați în diaspora și le-a cerut să nu vină acasă de sărbători!

”Fac apel către românii din diaspora. Nu veniți acasă de sărbători” România se află într-o perioadă critică. Epidemia de coronavirus a luat prin surprindere pe toată lumea, bilanțul negru al deceselor fiind într-o continuă creștere. În momentul de față, au fost confirmarte 3.138 de cazuri.

Președintele Klaus Iohannis ne îndeamnă la luptă, la sprijin și siguranță. Este de părere că vom reuși să trecem peste acest hop doar dacă ascultăm de regulile impuse de către autorități. De asemenea, șeful statului trage un semnal de alarmă în ceea ce îi privește pe românii din diaspora.

Românii plecați în străinătate sunt rugați să nu vină anul acesta acasă, cu ocazia sărbătorilor pascale. Doar în acest fel vom reuși să diminuăm răspândirea cu noul coronavirus.

”Trebuie să câștigăm această bătălie. Fac apel către românii din diaspora. Dragii mei, nu veniți anul acesta acasă de sărbători. Este foarte important să întelegeți că revenirea în țară poate fi extrem de periculoasă, atât pentru voi, cât și pentru cei la care țineti atât de mult. Anul acesta vom fi alături de cei dragi de la distanță. Este singurul mod prin care ne putem exprima afecțiunea pentru cei pe care îi iubim. ”, susține președintele.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *