Tu ești de acord cu asta? Țiganii din Țăndărei luați cu forța de jandarmi și băgați în casă

Distribuie pe

Jandarmi și polițiști au fost nevoiți să apeleze la forță pentru a băga în curte mai mulți romi din Țăndărei care au se plimbau nestingheriți pe stradă în plină pandemie de Coronavirus.

Jandarmi a intervenit, duminica, in Tandarei pentru a baga inapoi in curtea proprie o familie de romi care incercau sa plece din oras intr-o masina cu numar de Franta. Pe retelele sociale, mai multi utlizatori i-au acuzat pe jandarmi de abuz.

(Vedeti cele doua clipuri video de mai jos filmate din unghiuri diferite)

Țiganii , care s-au împotrivit, au început să țipe că sunt omorâți și le cereau cetățenilor să sară în apărarea lor. Bineînțeles, oamenii au aplaudat intervnția jandarmilor.

Țiganii au refuzat sa coboare din masina, astfel incat jandarmii i-au dat jos cu forta. „Oameni buni, umarul meu”, tipa soferul. In mediul online au apartu acuzatii de abuz la adresa jandarmilor.

Ulterior a aparut o filmare din alt unghi, distribuita si de Marian Godina pe Facebook. „Am si eu o intrebare: cum ii faci pe astia sa intre in curte? Cu amenda? Nu o vor plati in veci. Cu vorba buna? Te vor scuipa si vor tipa. Poate ca nu au procedat normal, dar te intreb pe tine, cum?? Cum ii faci sa priceapa?”, a intrebat Marian Godina pe pagina de Facebook a lui Lucian Mindruta, care se intreba daca jandarmii au fost abuzivi.

https://www.facebook.com/IvanAlexandraS/videos/1338305683019690/

Noi suntem de acord cu procedurile jandarmilor ! FELICITĂRI!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *