Semn divin în București. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu a plâns cu lacrimi de mir.

Semn divin în București, în plină pandemie de coronavirus. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Biserica Hagiu a plâns cu lacrimi de mir în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri de sâmbătă seară.
Pe contul de Youtube „CRESTIN ORTODOX” a apărut filmarea realizată de părintele Cristian Grama.

Părintele le-a arătat credincioșilor minunea înfăptuită la Biserica Hagiu din București, în plină pandemie de coronavirus.

„O minune, dar în același timp ne dă un semn, pentru a ne întoarce către Dumnezeu!”, se arată în descrierea clipului.

În interiorul Bisericii Hagiu se află și o parte din moaștele Sfântului Grigore Decapolitul de la Mănăstirea Bistrița – Vâlcea. Recent, a fost făcută o nouă axioniță în filigran și sculptură în stejar în care s-a încastrat și vechea icoană a Maicii Domnului, cea făcătoare de minuni.

Coroana de spini a Mântuitorului Iisus Hristos a înflorit
Nu este singura minune. În Italia a apărut un semn de speranță pentru credincioși. Coroana de spini aflată la picioarele Mântuitorului Iisus Hristos de pe un crucifix dintr-o biserică din orașul Ponza a înflorit.

Pentru că au apărut flori de culoare roz, iar frunzele au înverzit, preoții cred că situația de la nivel mondial privind criza Covid-19 urmează să se îmbunătățească. sursa:spynews

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *