Marcela Vela a anunțat ordonanța militară nr. 9. Când va intra în vigoare

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat ordonanța militară nr. 9, care ar putea intra în vigoare mai repede decât ne așteptam.

Marcela Vela a anunțat ordonanța militară nr. 9. Când va intra în vigoare

Într-o intervenție la Digi24, ministrul de Interne a subliniat că ne putem aștepta la o nouă ordonanță care va aduce alte schimbări pentru toți românii. ”După 8 vine întotdeauna 9”, a spus Vela, menționând că trebuie introduse ”excepțiile de la rigurozitate”, așa cum s-a întâmplat în cazul șoferilor și cu navigația. Cel mai probabil ordonanța militară nr. 9 va fi expusă în săptămâna care urmează.

Da, după 8 vine întotdeauna 9. Săptămâna viitoare vom da, probabil, încă o ordonanţă, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de sud, graniţa cu Bulgaria, Ungaria, unde există un tranzit pentru muncile agricole. Ar mai trebui să introducem în excepţiile de la rigurozitate, aşa cum am făcut cu şoferii, şi cu navigaţia pe vase”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, la Digi 24.

Ministrul Marcel Vela a precizat că va mai exista, cu siguranță, o ordonanță militară nr. 9 care va fie emisă în cel mai scurt timp. El a precizat că mai mulți colegi miniștri au venit cu propuneri, așa că ar trebui să ne așteptăm la mai multe modificări în zilele care urmează.

”Mai sunt şi alte propuneri făcute de colegii miniştri. Probabil în funcţie de decretul pe care îl va emite preşedintele Klaus Iohannis vor apărea modificări. Cu siguranţă, va mai exista o ordonanţă. Se va numi 1, dacă se semnează decretul, sau 9”, a mai transmis Marcel Vela.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *