”Telenovela” Vulpița a dus Acces Direct pe locul 2 în topul celor mai urmărite emisiuni din România

Distribuie pe

Veronica și Viorel Stegaru se bucură de un succes colosal, în rândul românilor!

Milioane de români stau în fața televizorului și urmăresc ‘telenovela’ Vulpița de la Acces Direct. Protagoniștii acestui serial sunt Veronica și Viorel Stegaru, un cuplu din Blăgești.

De când au venit în platoul de la Antena 1, audiența emisiunii a crescut enorm.

Se pare că telespectatorii se uită într-un număr foarte mare la Vulpița de la Acces Direct.Acces Direct este în topul celor mai urmărite emisiuni de divertisment din România. Emisiunea prezentată de

Mirela Vaida este a doua cea mai urmărită emisiune la nivelul întregii tări și la orașe, cu o 1,8 milioane de telespectatori în medie.
Se pare că ‘telenovela’ Vulpița a adus trustului Intact sume mari din publicitate, aproximativ 350.000-400.000 de euro, potrivit adevărul.ro.

Cine este Vulpița de la Acces Direct?
Veronica și Viorel Stegaru sunt din Blăgești și au devenit cunoscuți în toată România după ce au venit la Acces Direct. Din luna decembrie, Vulpița și Viorel Stegaru au venit la Acces Direct, când Veronica a povestit ca a fost violată de trei bărbați.

Ulterior, femeia s-a încurcat în propriile minciuni și a recunoscut că aceștia au avut acordul ei să întrețină relații intime.

Cei doi se bucură de un succes neașteptat, iar în fiecare zi sunt prezenți în platoul de la Acces Direct.

Veronica și Viorel Stegaru s-au lansat și în muzică. Vulpița a lansat o melodie alături de Axinte, iar soțul ei o melodie alături de Maria Constantin.

Vulpița și Viorel au împreună o fetiță care locuiește alături de mama bărbatului, în Blăgești. Cei doi stau în

București și se bucură din plin de viață, dar și de succesul pe care îl au după ce au apărut la Antena 1. sursa:viva.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.