Salariile incredibile pe care le au Andra şi Cătălin Măruţă la Pro TV! Le intră în cont zeci de mii de euro lunar

Sunt două dintre cele mai iubite vedete din România, emisiunile lor ţin milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane, iar salariile pe care le primesc Andra şi Cătălin Măruţă sunt de-a dreptul incredibile.

El este moderatorul emisiunii „La Măruţă“, iar ea este jurat la „Românii au talent“, „Vocea României“ şi „Vocea României Junior“, însă nu doar de la Pro TV câştigă bani Andra şi Cătălin Măruţă.

Iar sumele care le intră lunar în cont sunt foarte mari. Potrivit celor de la bugetul.ro, care au fost citaţi de Cancan şi de Libertatea, mai mulţi bani câştigă Cătălin Măruţă, dar nu cu foarte mult peste soţia sa.

Artista are la Pro TV un salariu de 10.000 de euro pe lună pentru fiecare emisiune la care este jurat, dar şi aproximativ

6.000 de euro din muzică. Astfel, ţinând cont că „Românii au talent“, „Vocea României“ şi „Vocea României Junior“ nu sunt în acelaşi timp pe post, Andra nu câştigă 36.000 de euro în fiecare lună, ci 16.000 de euro!

În schimb, lui Cătălin Măruţă îi întră lunar în cont cu doar 1.000 de euro mai mult decât soţiei lui. Dacă Andra are un venit de 16.000 de euro, prezentatorul de la Pro TV câştigă 17.000 de euro din televiziune şi din evenimentele private pe care le prezintă. Cătălin Măruţă are un salariu lunar de 15.000 de euro de la Pro TV, iar din evenimentele private mai câştigă 2.000 de euro.

Astfel, familia Măruţă are, potrivit surselor citate, un venit lunar de 33.000 de euro! scrie okmagazine.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *