Andreea Creţulescu, cuvinte DURE la adresa lui Dan Vîlceanu şi PNL: “Să vă fie ruşine. Vreţi să duceţi România în dictatură”

Distribuie pe

Jurnalista Andreea Creţulescu a avut un schimb aprins de replici cu deputatul PNL Dan Vîlceanu, pe tema imaginilor surprinse în faţa unui supermarket din Bucureşti, cu un bărbat bruscat de poliţişti.

Iată mai jos schimbul de replici dintre cei doi:

Dan Vîlceanu: Eu nu sunt de acord cu un asemenea comportament din partea poliţiei. Dar vreau să subliniez că la începutul crizei, când se vorbea de termoscanare la aeroport, era isterie că nu avem suficiente termoscanere. Astăzi, când ne-am relaxat, lumea crede că nu e o metodă bună.

Andreea Creţulescu: Eu la poliţie vreau să ajung. Nu au cum să se ducă patru echipaje de poliţie acolo, că nu suntem toţi tâmpiţi în ţară. Dacă ăia de la hipermarket, care au mai puţină şcoală decât poliţiştii, au putut vorbi civilizat, dânşii de ce nu pot? De ce nu demisionează dl Vela după imaginile astea? Sau măcar să iasă public să condamne aşa ceva. Că nu am văzut o reacţie! Înseamnă că se tolerează un astfel de comportament.

Dan Vîlceanu: Dacă îmi daţi voie, vă răspund. Repet ce am spus mai devreme. Nu pot fi de acord cu aşa ceva. Am înţeles că e deja o anchetă pentru a-i pedepsi pe cei care au făcut aşa ceva. Dar, dna Creţulescu, aş fi vrut să vă văd tot atât de revoltată şi pe 10 august 2018.

Andreea Creţulescu: Cred că nu aţi participat în emisiunile mele. Şi eu cred că aţi participat şi aţi uitat, lucru periculos pentru un politician.

Dan Vîlceanu: Îmi aduc aminte foarte bine că nu aţi cerut demisia doamnei Carmen Dan.

Andreea Creţulescu: Este ruşinos, dle Vîlceanu, pentru că aţi fost cu mine în emisiune şi ştiţi foarte bine că m-am indignat la fel de tare, ca jurnalist, şi pe 10 august. E ruşinos! De aia nu iese Vela şi trebuie să acceptăm asta. Ne duceţi pe noi în dictatură. Este ruşinos!
Dan Vîlceanu: Atunci nu aţi vorbit de dictatură!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *