Multi s-au intrebat de ce copiii din prima casatorie au rămas cu Madalin si nu cu mama lor. Cristina Siscanu a explicat situația:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Din iubirea lor s-a nascut Petra, cel mai mic copil al familiei Ionescu.

Cristina Șișcanu este una dintre femeile controversate din showbiz. Si-a atras un val de ura atunci cand s-a casatorit cu Madalin Ionescu. Multi au considerat ca ea este motivul divortului prezentatorului tv de fosta nevasta. Nici la Survivor Cristina nu a cucerit atentia fanilor. Multi au perceput-o drept o femeie rea, mai ales din cauza conflictelor cu Elena Ionescu! Ceea ce putini stiu este ca femeia este o mama devotata si nu doar pentru copilul ei!

Cristina Șișcanu este casatorita cu Madalin Ionescu din 2011. În urma cu trei ani a venit pe lume si Petra, fetita celor doi. Inainte de casnicia cu Cristina, fostul prezentator de la Kanal D a fost casatorit cu Mihaela. Din acel mariaj au rezultat Stefania si Filip. În momentul divortului, Madalin a castigat custodia celor doi copii. Asta pentru ca fosta lui sotie nu a avut nicio pretentie asupra acestora! Astfel, Cristina Șiscanu, a trebuit sa se ocupe si de cei doi copii vitregi. Lucru care ar fi fost destul de greu pentru alte tinere de varsta ei.

Cu ceva timp in urma, Cristina Șișcanu a vorbit despre relatia cu copiii lui Madalin Ionescu. Mai mult, jurnalista a facut dezvaluiri uluitoare despre fosta nevasta a sotului sau. Potrivit declaratiilor Cristinei, mama Stefaniei și a lui Filip nu s-a mai implicat deloc in cresterea copiiilor. Asta desi baiatul are cateva probleme de sanatate si necesita ingrijiri speciale. Cristina a mai povestit ca femeia isi vede copiii doar de cateva ori pe an!

Cristina Șișcanu, adevarul despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu

“E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, – a declarat Cristina Șișcanu, relatează wowbiz.ro.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *