Ramona și Monica Gabor se lăfăie în lux, în timp ce tatăl lor suferă cumplit!

Problemele medicale îl chinuie pe nea Emil, iar recent a primit o nouă lovitură de la viață.

Ramona și Monica Gabor se lăfăie în lux, în timp ce tatăl lor suferă cumplit . Tatăl Monicăi Gabor duce boala pe picioare cum numai el știe, iar pe lângă problemele medicale cu care se confruntă, băcăuanul s-a trezit și cu necazuri financiare.

În timp ce fiicele lui trăiesc bine-mersi departe de casă, Emil se chinuie zi de zi și pare că fetele l-au cam uitat.E drept că Ramona și Monica îl mai ajută din când în când, însă se pare că ajutorul lor nu este suficient.

Emil s-a trezit cu o datorie de 8.700 de euro, iar pe lângă asta, la finalul anului trecut a fost nevoit să stea la Terapie Intensivă din cauza unui accident petrecut în trecut.

Despre datoria cu pricina, pentru care fusese executat silit, se știa încă din 2018. Ce nu se știe este dacă Ramona și Monica l-au ajutat în acest timp, scăpându-l pe tatăl lor de griji.

Pe lângă asta, Emil Gabor trebuie să fie foarte atent la tot ceea ce face din cauza accidentului pe care l-a suferit în urmă cu 10 ani, în urma căruia a rămas fără splină.

„Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate”, a declarat tatăl Monicăi Gabor în urmă cu ceva timp pentru revista Ciao.

„Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur”, a mai spus bărbatul.

La ceva timp după ce a ieșit din spital, Emil a mai primit o veste proastă: a fost dat în judecată pe 8 aprilie 2020 în legătură cu procesul de executare silită din 2018.

Potrivit wowbiz.ro, băcăuanul nu a fost înștiințat în legătură cu primul termen în acest dosar, iar prin necazuri trece alături de prietenii lui de pahar, departe de fiicele sale.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *