Cutremur in televiziunea din Romania! Emily Burghelea, noi dovezi despre regia de la “Acces Direct” Cine ar fi crezul?

Emily Burghelea a făcut publice noi dovezi care susțin regia pusă la punct de foștii ei șefi de la Antena 1. După ce și-a dat demisia din funcția de asistentă TV în cadrul emisiunii “Acces Direct”, tânăra constănțeancă a primit sute de mesaje de încurajare din partea unora dintre telespectatori, dar și din partea apropiaților.

Astăzi, cu puțin timp înainte să înceapă o nouă ediție de la “Acces Direct”, Emily Burghelea a urcat pe Instagram Stories două postări în care se văd mesajele lăsate de internauți pe una dintre paginile oficiale ale emisiunii moderată de Mirela Vaida. În timp ce Rebekka și-a exprimat dorința ca “Acces Direct” să fie interzisă de CNA și i-a criticat dur pe producătorii emisiunii, alți telespectatori au pus-o la zis pe cunoscuta prezentatoare de la Antena 1.

“Și dacă era povestea adevărată cu petrecerea, era în timpul liber. Nu este motiv plauzibil motivul pe care l-ați găsit așa de rapid, că nu aveați altceva. Sper ca CNA să închidă odată această emisiune de c@@^, că oricum, subiecte nu mai are; decât VULPIȚA și Viorel, iar noi abia așteptăm să vedem ce scorniți. Vrem emisiunea de c@@^ închisă. Când a început nenea să spună că Viorel o mai dădea din când în când cu capul de masă pe Veronica nu știai ce să mai vorbești peste el ca să tacă 🙂 Ați căzut în penibil”,

“Rușine, Vaida de emisiunea pe care o prezinți. De cele vorbite de Emily în emisiune ai dat dovadă că ești un om de nimic, nu așa trebuie să vorbești despre o fată de nota 10. Rușine, Vaida!”,

“O familie care nu știe măcar să vorbească corect românește a reușit să distrugă cariera unei fete cu școală și bine educată. Frumos din partea voastră, «Acces Infect». Distrugeți alte vieți pentru a-i promova pe acești doi inculți”, “Rușine să vă fie! Credeți că am mâncat ce ați spus voi astăzi (n.r.: ieri)? Cât ați lucrat pentru scenariul ăsta? Credeți că nu am văzut în emisiune ochiul drept al Veronicăi? De ce nu ați lăsat-o și pe ea să vorbească? Vă băgați peste vorbele ei? Credeți că nu am văzut cum se uita, săraca, speriată? Dar chiar așa de proști ne credeți? Nu v-ați săturat de banii pe care îi faceți pe spatele lor și vă bateți joc de ei în ultimul hal? Nu aveți pic de bun simți și rușine, frică de Dumnezeu? Oare cât de tari vă credeți și pe noi ne luați de proști? Rușine!!!!” sunt cele patru mesaje care apar în postările lui Emily Burghelea pe Instagram Stories.

În ultimele luni, “Acces Direct” a fost pe masa discuțiilor oficialilor de la CNA de mai multe ori din cauza personajelor principale: Vulpița și soțul său, iar sancțiunile i-au costat scump pe șefii de la Antena 1.

Într-o înregistrare făcută publică ieri, fosta asistentă “Acces Direct” de la a mărturisit că a fost amenințată cu moartea: “Eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns, la unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta?! Niciodată. Eu am știut foarte bine cu cine mă pun. Cu experți în manipulare. Dar, din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine are ochi să vadă, vede!”.

“Ei spun că m-ar fi dat afară, dar eu vă arăt documentul prin care mi-am dat demisia. Ei spun că am plecat la alt post, dar în realitate eu filmez din curte. Acces Direct minte! Ei spun că eu i-am îmbătat pe cei doi, în realitate nu i-a obligat nimeni să bea. Într-adevăr, li s-a pus vin în pahar, dar nu au fost obligați să bea. Fiecare a băut cât a vrut și cum a vrut. Ei spun că tot scandalul ar fi pornit de la faptul că eu i-am invitat pe cei doi la petrecere, însă nu este adevărat. Tot scandalul a început de la faptul că ei ascund că Veronica este bătută. Eu nu pot să accept ca o femeie să fie bătută. Am sunat-o pe Vulpița, nu pe Viorel, pentru că eu am prieten și nu sun bărbați. Da, i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic. Le-am spus să nu povestească nimic despre treaba asta în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere”, a spus fosta asistentă de la “Acces Direct” în clipul de mai jos.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *