Un bărbat din Vaslui s-a sinucis după ce copiii i-au cerut mâncare și nu avea bani să le cumpere

Un bărbat din Vaslui s-a sinucis după ce copiii i-au cerut mâncare iar acesta nu avea de bani să le cumpere. Tragedie fără margini în localitatea Stroieşti din judeţul Vaslui. Bărbatul, tata a cinci copii, a recurs la un gest extrem din cauza posibilităţilor reduse. Povestea este una tragică şi reflectă realitatea românească.
Un bărbat din Vaslui s-a sinucis pentru că nu avea să le cumpere copiilor de mâncare.

Tragedia s-a produs în urmă cu câteva zile în satul Stroieşti din judeţul Vaslui. Vecinii au rămas şocaţi la aflarea veştii şi au povestit că bărbatul era un om muncitor care lucra ca văcar şi muncea zi de zi pentru a-şi hrăni familia. Cei cinci copii au rămas acum în grija mamei care nu are niciun venit pentru asigurarea celor necesare familiei. Dramă a început într-o zi în care, cei cinci copii i-au cerut tatălui de mâncare, iar cel din urmă a constatat că în casa avea doar cartofi fără pic de ulei sau pâine. Măcinat de sentimentul de vinovăţie şi de faptul că nu poate să le asigure copiilor traiul decent, bărbatul s-a dus în spatele casei unde s-a spânzurat. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de unul dintre copii.

Bărbatul care s-a sinucis le-a spus copiilor că pleacă cu animalele în sat . Tânărul în vârstă de 33 de ani, neputincios în faţa vieţii grele pe care o ducea, le-a spus copii şi soţiei că pleacă în sat cu vacile. Totuşi, bărbatul s-a dus în spatele casei unde s-a spânzurat. Descoperirea macabră a fost făcută de unul dintre copii în vârstă de 8 ani. Au fost anunţaţi medicii care ajunşi la faţa locului nu au putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului.

O vecină a familiei a lansat un apel public, iar omanii au trimis deja haine, mâncare și dulciuri familiei îndurerate, notează vremeanouă.ro

„Sunt cinci copii şi o mamã, care au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet, pentru cã mai mare pomanã nu poate fi decât sã hrăneşti şi sã îmbraci nişte copii necăjiţi”, a declarat un vecin.

Flămânzi şi singuri, copiii aşteaptă cuminţi ajutorul oamenilor care le pot aduce o rază de speranţă : Povestea celor cinci copii nu trebuie să se oprească aici. Cinci suflete au nevoie de fiecare dintre noi pentru a putea încă spera la o viaţă mai bună. O vecină care le ştie povestea, le-a spus jurnaliştilor de la vremeanoua.ro faptul că aceste cinci suflete sunt flămânde şi a făcut un apel public către toţi oamenii de bună credinţă pentru a-i ajuta cu cele necesare supravieţuirii. Potrivit vecinilor, familia este una muncitoare şi care nu a creat probleme în sat. Mama celor cinci copii este o femeie curata care are grijă de cele cinci suflete.

Mama celor cinci copii, Roxana Vasilache, explica faptul că familia are multe neajunsuri şi dacă oamenii vor să o ajute în aceste momente dificile, o pot face. ”Îi place curăţenia, iar pentru asta cei din jur o apreciazã. Copilul care nu a împlinit încã un an, mai spune femeia, ar avea nevoie de lapte praf, dar şi de scutece. Cel mai important ajutor însã, care pare şi cel mai greu de obţinut, este cel legat de casă dãrãpãnatã în care stau. Ţiglele sunt sparte, grinzile putrezite şi, în genere, locuinţă mai are puţin şi se dãrâmã. “Sunt cinci copii şi o mamã, care au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet, pentru cã mai mare pomanã nu poate fi decât sã hrăneşti şi sã îmbraci nişte copii necăjiţi”, spun vecinii. UPDATE: TOȚI CEI CARE VOR SĂ AJUTE, O POT FACE LUÂND LEGĂTURA CU MAMA COPIILOR : Roxana Vasilache 0746445763.

Îi rugăm pe toți ce vor să ajute să se ducă la ei acasă direct , așa este cel mai bine si sigur !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *