Horoscop 24 iunie 2020. Ziua norocului! Sânziene. Care sunt zodiile privilegiate

Distribuie pe

Previziuni pentru toate zodiile. Găsești aici horoscop miercuri 24 iunie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute din a doua zi a săptămânii. Horoscopul zilei de miercuri aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în această zi.

Horoscop 24 iunie 2020. Berbec: Eşti pus în faţa unei decizii şi nu ştii cui să dai prioritate: raţiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus în problema de faţă, dar se pare că vei asculta doar ce-ţi transmite mintea. Ai de ales între ce a bine să faci, moralmente vorbind, şi ce ţi-ar plăcea ţie să faci. Emoţia trece pe un plan secund, spre regretul tău că trebuie să-ţi sacrifici sau înăbuşi din nou dorinţele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri că inima ar putea face o greşeală, spre deosebire de logica şi raţiunea puse în joc ce te vor ajuta să extragi concluzia cea mai înţeleaptă.

Taur

Calculezi resursele de care dispui, iar rezultatul sună de-a dreptul promiţător, încât ai curajul să ieşi la cumpărături. Meriţi un bonus, după cât de mult ai muncit, deci nu te zgârci şi nici nu te gândi neapărat la facturile care urmează, căci le vei plăti tu pe toate, pas cu pas, fără grabă. Când te dai peste cap pentru cine ştie ce cheltuieli imense, intri în panică, dar azi ai o atitudine destul de relaxată faţă de bani ce te ajută să faci puţină ordine prin bugetul familiei. Gândeşte pozitiv spre viitorul tău financiar, spune-ţi că poţi fi prosper, că vei câştiga atât cât îţi trebuie, că vei primi de la Univers toate resursele de care ai nevoie, şi vei vedea că aşa va fi! Evident, nu cere de la Univers să-ţi umple şi cămara: asta de tine depinde!

Gemeni

Simţi nevoia să meditezi un pic la viaţa ta, la destin, la misiunea personală pe acest pământ. Ai ocazia să discuţi cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe gânduri. O vizită la biserică pentru a te ruga, lectura unor cărţi spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru că te ajută să sondezi adânc în interiorul tău şi a scoate mai mult la iveală scânteia ta de divinitate. Nu te îndoiai că există, dar eşti uimit să le priveşti azi într-o lumină nouă au într-o dimensiune mult mai profundă care te împlineşte.

Rac

Nu poţi scăpa de gafe, dar poţi trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu ştie ce face. Nu transforma o banală greşeală într-un dezastru, pentru că nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu într-un moment de neatenţie nu e deloc aşa de gravă cum ai tendinţa s-o tratezi. Cu o glumă, cu auto-ironie sau cu o figură de copil naiv poţi trece cu brio peste efectele acestui moment de neatenţie. Lumea va râde şi va înţelege că nu ai avut nicio intenţie negativă atunci când ai făcut prostioara şi vei fi repede iertat, totul e să nu amplifici tu situaţia mai mult decât trebuie.

Leu

Nu pune la suflet veştile nu tocmai pozitive care ajung astăzi la urechile tale ci tratează-le cu un soi de inocenţă, ca şi cum nu ai înţelege ce se petrece. Nu are rost să te chinuieşti de unul singur pe marginea celor tocmai auzite, mai ales că nu sunt chestiuni care te vizează direct, ci aparţin altor persoane. Ei simt nevoia să te atragă şi pe tine în necazurile lor, dar nu e problema ta, la urma urmei, ceea ce poţi face tu pentru ei e să le abaţi gândul de la ceea ce-i frământă, să le spui o glumă, să le aduci zâmbetul pe buze, atât cât poţi, dar nu prelua pe umerii tăi greutăţile lor. Încearcă să-ţi păstrezi buna dispoziţie on ciuda anturajului apăsător. Tu găseşti ceva optimist chiar şi în cel mai sumbru moment!

Horoscop 24 iunie 2020. Fecioară

Eşti genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îţi alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le pui şi pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ţi apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cât se poate de limpezi că mergi în sensul cel bun, deci nu mai are rost să te îndoieşti de tine sau de succesul drumului ales. Parcă cineva tot îţi oferă mici informaţii care îţi confirmă ceea ce intuiţia deja îşi transmitea, dar nu credeai fără a avea şi nişte garanţii foarte certe. Acum le ai!

Balanță :

Ai multe în plan pentru astăzi, multe şi mărunte, dar te apleci trup şi suflet asupra acestor sarcini pentru că îţi fac plăcere şi vrei să le duci odată la bun sfârşit. Concentrează-te asupra acestei liste de obligaţii pe care le-ai tot amânat înainte din lipsă de timp sau de mijloace pentru a te ocupa de el, dar azi ai toate resursele potrivite pentru a şterge dintr-un foc o întreagă serie de aspecte de pe lista ta de sarcini. Te vei simţi eliberat ca prin farmec de o mulţime de fleacuri şi vei reuşi să te mai relaxezi şi tu, ca atare dedică-te lor, pentru că vei rezolva dintr-o dată mai multe puncte stresante de pe agenda de zi.

Horoscop 24 iunie 2020. Scorpion

Uneori, conştiinţa îţi spune să te opreşti, pentru că e mult mai diplomatic să taci şi să nu duci mai departe ce ai început dacă ştii că cineva are de suferit de pe urma gesturilor tale. Chiar dacă ar fi în beneficiul tău să continui ce ai început, azi te gândeşti mai mult la ceilalţi. Dacă cel puţin o persoană are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori să-l faci, ceva te trage de mânecă la timp şi astfel te sacrifici pentru unul singur. Nimeni nu va înţelege de ce faci asta, dar e forma ta de a te dărui, de a te dedica nevoilor altora, la greu. Nimeni n-ar fi făcut aşa în locul tău, dar tu crezi în aceste principii şi te supui lor, sacrificându-te pe tine.

Săgetător

Veştile care vin de departe sună excelent, încât simţi nevoia să sărbătoreşti evenimentul. Poate auzi despre viitoare căsătorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunţă musafiri bineveniţi de la oarecare distanţă. Şi călătoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare ieşi oriunde vezi cu ochii. Adună-ţi familia sau prietenii şi plimbă-te prin împrejurimi, mai ales dacă vremea de afară te inspiră la excursii. Nu acasă, ci undeva în afara ei vei găsi azi cele mai bune motive de sărbătorit!

Capricorn

Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energie pozitivă ce îţi vor face ziua mai fericită. Chiar simţi lumina caldă a iubirii care te învăluie atunci când te afli în compania unor persoane care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune şi oferi şi tu la fel de mult înapoi. Datorită lor, vei trăi momente de vârf, în care schimbul de vorbe bune, de încurajări sincere, de poveşti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevărată vor fi la cote maxime. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot şi ai motive de maximă bucurie!

Vărsător

Ai toate motivele de bucurie când vezi ce frumos au evoluat unele proiecte care au ajuns, în acest moment, la un nivel cât se poate de clar. Ştii mai bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tăi rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape şi mai înalte, şi mai promiţătoare. Mergi înainte cu încredere maximă în tine şi în resursele de care dispui, şi arată tuturor de ce eşti capabil. Chiar dacă mai sunt unii care se îndoiesc de puterile tale, tot ceea ce construieşti tu acum pas cu pas este dovada vie că orice se poate când crezi în succes.

Horoscop 24 iunie 2020. Pești

Prieteniile nu ţin o viaţă, din păcate, şi acelaşi lucru descoperi şi azi pe pielea ta, deoarece eşti în faţa unei rupturi. Poate vei suferi o zi, o lună, dar trece, pentru că un prieten face o eroare colosală faţă de tine şi e greu de crezut că i-o ierţi atât de uşor. Numai de tine depinde dacă poţi trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune în balanţă la modul cel mai serios dacă eroarea sa e pardonabilă sau mai faci şi de data aceasta concesii? A trage iar şi iar de o relaţie doar din lipsă de altceva mai bun nu e în beneficiul nimănui, deci gândeşte-te bine dacă mai merită sacrificii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *