Cititi si va minunati! Gest incredibil, facut de un deputat iesean. A semnat un document care poate bloca cea mai mare investiție in județ

O Gafa ”INTENȚIONATĂ” monumentala a unui deputat din Iasi @ Liberalul Costel Alexe a ajuns sa sustina un proiect care concureaza Autostrada Unirii Iasi- Targu Mures @ Alexe a fost singurul parlamentar din judetul Iasi care a sustinut raspicat un proiect care concureaza autostrada spre Transilvania @ Initiatorii proiectului vor sa arunce la cos legea pentru autostrada Iasi- Targu Mures, iar liberalul Costel Alexe pare ca ii sustine .

Caz incredibil la varful Iasului. Un deputat al opozitiei a ajuns sa sustina un proiect concurent al Autostrazii Unirii, Iasi-Targu Mures . Dupa ce legea initiata de deputatul PMP Petru Movila a fost promulgata de seful statului, mai multi parlamentari au preluat modelul si au ajuns sa initieze legi pentru diverse autostrazi din tara. Asa a ajuns si autoruta Bacau- Brasov sa fie sustinuta in Parlament de liberalul Daniel Fenechiu si social-democratul Dragos Benea.

Costel Alexe a fost singurul parlamentar din judetul Iasi care a semnat aceasta initiativa. Alesii PSD, ALDE, USR si PMP nu au aderat la proiect, insa Alexe a decis sa faca o asemenea aroganta.
Culmea, nici ceilalti trei parlamentari ”AI” PNL Iasi nu au semnat acest document , exceptia fiind tocmai presedintele organizatiei judetene a PNL Iasi. Cei doi initiatori, Daniel Fenechiu si Dragos Benea, sustin ca ruta A13 Bacau- Brasov costa pana in 2 miliarde de euro si ca e mult mai ieftina decat A 8 Iasi- Targu Mures.

„Anul acesta s-au implinit douazeci de ani de cand bacauanilor si locuitorilor din Regiunea de Nord-Est li se tot promite construirea unui tronson de autostrada, care sa faca legatura cu centrul tarii. Mai mult, la 100 de ani de la Marea Unire, Romania nu are inca o autostrada care sa uneasca provinciile istorice ale tarii. Avand in vedere faptul ca ne aflam in an centenar, ideea de unitate nationala poate fi reprezentata de conectarea transcarpatica a celor doua regiuni: Moldova si Transilvania. Si sub aspect financiar, Autostrada Brasov- Bacau isi justifica existenta si reprezinta o realizare, deoarece costurile sale estimate sunt intre 1,3 si 2 miliarde de euro, in timp ce Autostrada Iasi- Targu Mures este de cateva ori mai scumpa, costul sau fiind intre sapte si noua miliarde de euro”, se arata in expunerea de motive.

Deputatul liberal NU VEDE NIMIC Costel Alexe a sustinut insa ca acest proiect vine in beneficiul intregii zone a Moldovei. „In decembrie 2017, înaintea votarii legii bugetului de stat pe anul 2018, alaturi de presedintii filialelor PNL din judetele Moldovei, ne-am asumat ca vom sustine proiectele majore de infrastructura ale regiunii noastre: autostrazi si sosele de centura pentru municipiile resedinta de judet. Dincolo de Manifest Pentru Moldova , acel document pe care îl înaintam atunci premierului Tudose spre a fi integrat în bugetarea infrastructurii rutiere, cred ca este un act de normalitate sa sustinem dezvoltarea infrastructurii rutiere din regiunea noastra! Am fost si ramân consecvent politicii pro dezvoltare si nu vreau sa cadem în campania pe care PSD-ul ne-o întinde: vrajba între judete! De 30 de ani Moldova stagneaza pentru ca sunt generate si întretinute conflicte si intrigi în judetele Moldovei tocmai pentru a ne pune piedici reciproce! Vorbim despre reusita Legii care obliga Guvernul sa demareze lucrarile la Autostrada Unirii , Iasi- Targu Mures, dar nimeni nu pomeneste ca aceasta reusita este si gratie parlamentarilor PNL din Bacau si Suceava si de aceea este si un act de reciprocitate si normalitate sa sprijinim dezvoltarea conexiunilor rutiere care strabat regiunea noastra”, a sustinut Costel Alexe.

Mai mult, Alexe a mentionat si ca toti liberalii din Suceava si cei din Bacau au sustinut autostrada A8 si ca acum este normal sa faca si el la fel. „Gheorghe Flutur si colegii parlamentari PNL din Suceava au pus umarul, la fel ca parlamentarii de Bacau, la autostrada care leaga Iasul de vestul României si de Europa! Cum ar fi acum sa stam sa le punem bete în roate în proiectele lor, când succesul a fost colectiv si tocmai unitatea noastra regionala a condus la aceasta victorie de etapa, în ciuda tuturor piedicilor puse de PSD în comisiile de specialitate? Tema reala este ca Guvernul PSD nu îsi face treaba si aceasta institutie nu ne mai reprezinta! Guvernul are obligatia sa demareze de urgenta aceste proiecte si sa le asigure moldovenilor echitatea sociala garantata prin Constitutie: suntem parte integranta a României si vrem sa fim conectati cu celelalte regiuni si cu Europa prin Autostrada Iasi- Targu Mures, prin autostrada Bacau- Brasov si cea care leaga Suceava de Bucuresti si Ploiesti! Sunt coridoare strategice, sunt finantabile prin fonduri europene nerambursabile, trebuie doar ca oamenii platiti din fonduri publice sa scrie si sa depuna proiecte”, a sustinut Costel Alexe. Ii lasam pe ieseni sa-l judece singuri pe Costel Alexe! Oricum, daca este asa de ingrijorat de bunastarea bacauanilor, atunci poate ca nu ar fi rau ca la urmatoarele alegeri sa candideze intr-o circumscriptie electorala la Bacau!

Mulțumim BZI pentru această informare : https://www.bzi.ro/cititi-si-va-minunati-gest-incredibil-facut-de-un-deputat-iesean-a-semnat-un-document-care-poate-bloca-cea-mai-mare-investitie-in-judet-689365

Si mai jos avem o dovadă clară CÂT DE JEGOASĂ ESTE POLITICA ROMÂNEASCĂ , in poza de mai jos Alexe Costel ne explică el in clar cât de mult se sacrifică el si câte face pentru Jud. Iasi si , că problema si problemele de , dezvoltare NU SE POT PUNE IN APLICARE DIN CAUZA PSD… EL Uitând SĂ SPUNĂ că Alexe Costel a fost ÎMPOTRIVA ACESTUI PROIECT SI , CĂ A VOTAT PENTRU AUTOSTRADA 13 ( MAI EXACT AUTOSTRADA BACĂU)

Rușine dn. Alexe … Hoțul strigă HOȚUL ?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *