Andreea Esca a recunoscut că a avut coronavirus! A plâns în direct. “Soțul meu a fost la Terapie Intensivă!”

Prezentatoarea Andreea Esca a recunoscut că a avut coronavirus! Aceasta a plâns în direct și a spus că soțul ei a fost la Terapie Intensivă!

În urmă cu două săptămâni au apărut primele zvonuri legate de infectarea cu Covid-19 a prezentatoarei Andreea Esca.

Astăzi, 20 iulie, Andreea Esca a vorbit în direct în cadrul jurnalului de știri de la ora 19.00, de la PROTV, despre speculațiile care au circulat pe Internet.

În interviul cu Cosmin Stan, Andreea Esca a confirmat că a fost infectată cu noul coronavirus! Ea, împreună cu soțil și fiul său au fost testați pozitiv, însă aceasta declară că acum toți 3 s-au vindecat și se simt bine.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19. Atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii. Mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari alături de care am trecut prin această perioadă nefericită suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi toți trei.”, a răspuns Andreea Esca.

Conform prezentatoarei de știri, primul care a dat semne de boală a fost soțul ei, Alexandre Eram. Timp de 3 zile acesta a avut febră mare, de aproape 40 de grade Celsius, însă inițial nu i-au dat importanță. Acesta obișnuia să facă febră când se confrunt cu o enterocolită sau toxiinfecție alimentară. Totuși, după aceste 3 zile, au hotărât că este mai bine să cheme salvarea pentru a fi dus imediat la spital.

La prima testare, doar soțul și fiul Andreei Esca au fost depistați pozitiv cu virusul.

Andreea Esca a hotărât că deși rezultatul ei a fost unul negativ, să se autoizoleze timp de 14 zile.

„Eu am hotărât, chiar dacă aveam un rezultat negativ, pentru că avusesem contact cu cineva care avea un rezultat pozitiv, să rămân în izolare pentru 14 zile și să-i fac testul și băiatului nostru, care locuiește cu noi. I-am făcut acest test și lui Aris și a ieșit și el cu un rezultat pozitiv. El până în acel moment neavând niciun alt simptom, decât îmi spunea că îl deranjează puțin gâtul și crede că e roșu în gât. Dar nu ceva semnificativ, nu febră. A doua zi după ce a fost internat Alex, l-am internat și pe Aris. Ei doi s-au dus și s-au internat la spitalul Victor Babeș din București, în același salon”, a dezvăluit Andreea Esca.

Simptomele au apărut după 5 zile

Întrebată ce simptome a avut, Andreea Esca mărturisește că abia după 5 zile a început să aibă bănuieli cum că ar fi luat coronavirusul de la familia sa. Aceasta povestește cum într-o zi, în timp ce gătea, nu simțea mirosul de usturoi. Atunci a început să miroasă și alte parfumuri din casă, însă nu simțea absolut nimic. Ba mai mult, prezentatoarea spune că nici gustul mâncărurilor nu reușea să-l descifreze.

„Am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam în casă și mi-am dat seama că nu simt absolut nimic. După care am început să gust tot felul de lucruri și mi-am dat seama că îmi pierdusem și gustul. Puteam să mănânc absolut orice, că nu simțeam absolut nimic”, a spus prezentatoarea de știri.

Prezentatoarea PRO TV și-a refăcut testul, însă de data asta rezultatul a fost unul pozitiv. Aceasta menționează că printre simptome s-au mai enumerat roșul în gât și o amigdalită, dar nu s-a speriat prea tare.

Andreea Esca a fost internată la Spitalul Victor Babeș, din Capitală, unde erau și soțul cu fiul ei.

Cauza îmbolnăvirii este necunoscută pentru familia Andreei. Aceasta este de părere că virusul poate fi contactat de oriunde, de la oricine. Deși s-au protejat atât cât au putut și au fost atenți la multe aspecte, o abatere poate să le fi cauzat problemele de sănătate.
“Aceste mici neglijențe pe care le fac și oameni ca mine, care au fost foarte atenți, vă pot costa sănătatea. Pe noi ne-au costat”, a declarat Andreea Esca.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *