„Ziua trebuia să mă culc …, noaptea cu soțul” | Video

Larisa și-a povestit viaţa într-un interviu incredibil. Pe lângă faptul că a fost traficată, a fost violată de tatăl ei.

Larisa a fost traficată, violată, stâlcită în bătaie. Are acum un curaj la extrem după o viață chinuită. Luptă cu mafia și denunță complicii din Poliție.

Larisa și-a spus povestea într-un interviu pentru Antena 3. O viață de fată traficată.

A început așa: „nașterea, o adopție eșuată, încarcerarea tatălui adoptiv pentru evaziune fiscală, revoltă interioară, judecată socială, lipsa afecțiunii materne, lipsa ocrotirii paterne, teme făcute în baruri, nopți dormite în scări, polițiști indiferenți, eliberarea tatălui, violuri repetate, polițiști indiferenți, căsătoria cu un traficant la ordinul mamei de față cu instanța, ignoranța

autorităților, începutul vieții de stradă de față cu poliția, nopți pline de clienți polițiști, bătăi, clienții, alți polițiști, alte bătăi, renunțarea la studii, lacrimi, bătăi, violuri, aceeași indiferență, serii de 3 răpiri ignorate de 112, o viață ratată, o viață de fată traficată”.

Larisa a fost traficată ani de zile

„Nu mă pot împăca cu gândul că în România există zeci de mii de fete ca mine cărora le este frică să iasă pe stradă, nu mă pot împăca cu gândul că am făcut tot ce a ținut de mine să îmi fac dreptate și nu am reușit și mai ales nu mă pot împăca cu gândul că putea fi altceva, dar n-a fost să fie”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *