Lovitură cumplită pentru Adriana Bahmuțeanu. Vedeta este în doliu

Distribuie pe

Adriana Bahmuțeanu este în doliu. Vedeta a pierdut un prieten drag și a transmis un mesaj sfâșietor, pe contul ei de Facebook, la aflarea veștii.

Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Profesionist “Doina Oltului” Slatina, din subordinea Consiliului Județean Olt, a murit sâmbătă dimineața în comuna sa natală Tufeni.

Lui Costinel Alecsandrescu i s-a făcut rău, iar soția lui l-ar fi urcat în mașină pentru a ajunge mai repede la ambulanță.

Din păcate, însă, bărbatul a murit în drum spre spital. Printre cei care l-au cunoscut pe Costinel se numără și Adriana Bahmuțeanu.

„Drum lin printre stele, Costinel Alecsandrescu, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost un om bun, un profesionist adevărat, ți-a plăcut să guști viața, ai dat piept și cu necazurile și ai trecut cu brio un lung șir de procese și nedreptăți! Și când totul părea că merge bine…

Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de repede și atât de tânăr… ce e viața asta”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *