Senator american introduce proiect de lege pentru legalizarea pedofiliei

Senatorul evreu Scott Wiener din San Francisco SUA, care este homosexual, a introdus un nou proiect de lege pentru dezincriminarea bărbaților adulți care au relații sexuale cu băieți, iar orice opoziție la această lege, a fost considerată de către mass-media oficială americană ca fiind „homofobă” și „antisemită”. Scott Wiener încearcă să salveze inegalitatea listei de sex-infractori față de homosexuali.

SACRAMENTO – Senatorul de stat Scott Wiener mobilizează aliați pentru a ajuta la revigorarea unui proiect de lege în ultimele săptămâni ale sesiunii legislative care ar schimba modul în care registrul infractorilor sexuali tratează relațiile homosexuale între adulți tineri și minori.

SB145 de Wiener ar crea o egalitate de părți, oferind judecătorilor o discreție în privința înregistrării sexului-infractor în toate cazurile care implică actul sexual voluntar între adolescenții cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani, care nu pot consimți legal și adulții cu vârsta mai mică de 10 ani.

Proiectul de lege a trecut Senatul anul trecut, apoi a fost ținut într-o comisie-cheie în Adunare după ce președintele, Adunarea Lorena Gonzalez, D-San Diego, a solicitat amendamente pentru a-și restrânge sfera de aplicare. Amândoi Wiener și Gonzalez au refuzat să comenteze orice negocieri, dar Wiener a spus că va face tot ce poate pentru a scoate măsura din comisie și pe podeaua Adunării, ceea ce trebuie să se întâmple înainte de sfârșitul săptămânii viitoare dacă va trece această sesiune. .

Justificarea lui Wiener ar fi legată de evoluția standardelor sociale și dorința lui de a “elimina incriminarea relațiilor sexuale cu adolescenți”.

Sursă articol : www.sfchronicle.com/
https://www.jweekly.com/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *