O icoană cu Fecioara Maria și Pruncul din județul Alba a început să lăcrimeze VIDEO

Distribuie pe

O icoană a Bisericii Ortodoxe din Cricău –Fenomenul a fost observat prima dată la începutul postului Sfintei Marii. Icoana a fost dusă și la sediul Arhiepiscopiei

Fenomenul a fost observat prima dată la începutul postului Sfintei Marii.Icoana a fost dusă și la sediul Arhiepiscopiei ”Din punctul nostru de vedere, teologic, acest tip de fenomen este o minune. Aceste minuni sunt foarte foarte rare.

Trebuie să treacă puțin timp, să vedem cum evoluează evenimentele, apoi ne putem pronunța. A fost adusă și la noi, Trebuie văzută și o să fiți uimit. Icoana a fost a unui băiat de la Seminar, originar din Cricău.

Acesta a cumpărat icoana și s-a rugat la ea. Prima dată s-a manifestat la el, apoi a dus-o preoților din Cricău” a declarat secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Eugen Bărăian.

Icoana a fost dusă și la sediul Arhiepiscopiei
”Din punctul nostru de vedere, teologic, acest tip de fenomen este o minune. Aceste minuni sunt foarte foarte rare. Trebuie să treacă puțin timp, să vedem cum evoluează evenimentele, apoi ne putem pronunța. A fost adusă și la noi, Trebuie văzută și o să fiți uimit. Icoana a fost a unui băiat de la Seminar, originar din Cricău. Acesta a cumpărat icoana și s-a rugat la ea. Prima dată s-a manifestat la el, apoi a dus-o preoților din Cricău” a declarat secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Eugen Bărăian.

https://www.facebook.com/UnsingurDumnezeu/videos/639067290347698/

Aici aveți LINK-UL VIDEO !! https://www.facebook.com/UnsingurDumnezeu/videos/639067290347698/

SAU AICI Ihttps://www.facebook.com/UnsingurDumnezeu/videos/300736614371235/N ACEST VIDEO https://www.facebook.com/UnsingurDumnezeu/videos/300736614371235/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *