Un copil de numai câțiva ani a fost torturat chiar de mamă! Copilul a fost chinuit și bătut groaznic. Poliția s-a autosesizat la vederea imaginilor

Distribuie pe

Un copil de doar câțiva ani a căzut victimă propriei mame, femeia care ar fi trebuit să-l crească, să-i dea o educație și un drum în viață. Copilul este chinuit groaznic și bătut fără motiv. În imagini se vede cum mama pur și simplu își torturează copilul.Imaginile, filmate chiar de femeie, au ajuns, cumva, pe Facebook, iar polițiștii s-au autosesizat.Ea a fost luată la audieri, iar în urmă cu puțin timp femeia a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din București, pentru rele tratamente aplicate minorului.

“Femeia bănuită de săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului a fost reținută pentru 24 de ore. Cercetările continuă”, a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii s-au autosesizat, după ce imaginile în care o femeie își torturează copilul într-un apartament din Giulești au apărut pe Facebook. Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că femeia locuiește în cartierul Giulești și își filmează copilul în timp ce îl lovește pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.