Ultima Oră! Dezvăluire Uluitoare făcută de Florentin Pandele. Oamenii au crezut că nu aud bine. Răspuns cu totul şi cu totul Original

Distribuie pe

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari și soțul Gabrielei Firea, a vorbit, luni seară, într-o emisiune televizată, despre motivele pentru care aceasta a pierdut alegerile locale pentru Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan. Pandele a acuzat, printre altele, că Firea nu a fost susținută de cei de la PSD, precizând că social-democrații au avut în curte ”o găină care face 4 ouă pe zi” și „nu i-au dat de mâncare”.

Florentin Pandele vorbește despre trei motive pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile locale: Acuzații la adresa PSD

Florentin Pandele vorbește despre trei cauza pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Bucureștiului.

”După părerea mea, vinovatul principal este ministrul Finanțelor, nu-i mai spun numele că nu are rost. El i-a ciuntit bugetul la Capitală și spunea că are un miliard, de fapt ea avea 700 de milioane.

I-au lipit eticheta asta de Firea a lui Pandele, dar știți că pe Gabriela Firea nu o pot ghidona eu. Să vedem cu ce oameni vine Plicușor, pardon, Nicușor Dan, chiar vreau să văd cu ce fel de oameni vine el la Primăria Capitalei.

A doua cauză a fost lovitura dată de un fost coechipier, care putea să rămână și Victor Ponta nu a fost străin de acest lucru. Robert Negoiță își dorește să câștige Primăria Capitalei orice ar fi și văzând că nu poate să candideze din partea PSD, atunci i-a înfipt cuțitul în spate Gabrielei Firea.

A treia mare lovitură primită de Gabi la aceste alegeri a fost muntele de bani aruncați în campanie. Au zis despre noi că avem bani, că dăm bani. Domnule, au aruncat atât de mulți bani în campania asta, primul ministru i-a făcut campanie, miniștrii i-au făcut campanie, au oprit apa caldă și oamenii au crezut.

PSD-ul are în curte o găină care face 4 ouă pe zi și știți ce a făcut PSD-ul? Nu i-a mai dat de mâncare! Stați că vin alegerile parlamentare, să vedeți cum se pune PSD-ul cu grăunțe pe găină. Să treacă alegerile parlamentare și să vedeți cum se vor pune ei să taie găina”, a declarat Florentin Pandele, la Antena 3, potrivit Știripesurse.ro.

Gabriela Firea, despre PSD: Atunci când cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate, cuțitul înfipt în spate e mai dureros
Despre faptul că a fost sabotată de propria familie politică a vorbit și Gabriela Firea, luni.

”Avem trei partide, PNL, USR și PLUS care au susținut același candidat tocmai pentru a maximiza șansele.

În zona cealaltă, centru stânga nu s-a reușit, această coagulare a forțelor. Am fost dezbinați și nu din vina mea. Tocmai de aceea, oameni care ar fi putut să pună umărul astfel încât echipa mea să își poată continua proiectele, din respect pentru bucureșteni, nu pentru mine, nu îmi făceau mie o favoare. Au făcut tot ceea ce a ținut de ei, cei de centru-stânga, astfel încât să mă lovească cot la cot cu adversarii mei. Dacă de la inamici accepți mai ușor anumite critici, pentru că până la urmă acesta este jocul democratic, dar atunci când cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate, știți cum se spune, cuțitul înfipt în spate e mai dureros”, a acuzat fostul primar general al Capitalei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *