Bianca Dragusanu, bătută de Alex Bodi?

Toata lumea stia ca Bianca Dragusanu s-a impacat cu Alex Bodi. Acum un nou scandal a aparut intre ce doi. Se pare ca prezentatoare TV ar fi fost batuta cu bestialitate de fostul sot.

Potrivit Cancan, Bianca Dragusanu ar fi fost snopita in bataie de Alex Bodi. Din surse, scandalul ar fi durat aproximativ cinci ore. In acest timp, Bianca a fost lovita fara menajamente.

Bianca Dragusanu, lovita crunt? Potrivit sursei citate mai sua, Bianca avea fata tumefiata si era vanata la un ochi.

Dezvaluirile blondinei:

„Dragii mei, astazi am sa imi dau toate mastile jos si am sa va povestesc o drama. Care poate sa aiba un final fericit. Urmeaza sa va fac niste dezvaluiri incendiare, sa-mi dau toate mastile jos si toti ochelarii, ca sa vedeti despre ce este vorba, real, in viata mea.

Pentru ca stiu ca sunteti foarte multi care va dati cu parerea despre viata mea si ma apreciati, ei bine, si pentru ca sunt un om foarte asumat si un om care depaseste orice situatie cu brio, astazi am sa va arat cum arata o femeie iubita, nemachiata. Povestea pe care vreau sa vi-o spun este un capitol final, ce contine mijlocul lunii septembrie.

Bineinteles, cel mai important factor din viata mea este Sofia, care merita sa aiba o mama fericita, activa, buna si frumoasa. Deci, am de gand sa va dezvalui o poveste foarte adevarata, foarte interesanta, care are iz de drama”, a spus Bianca Dragusanu pe pagina sa de Instagram.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *