În 4 spitale din România se testează aşa-zisul vaccin anti-Covid fără să ştie pacienţii?

Distribuie pe

Spitalele din România şi Republica Moldova testează medicamente pe oameni, fără să anunţe pacienţii.

Aceste informaţii au fost găsite pe site-urile guvernamentale din SUA.
În România nu au fost găsite informaţii publice în acest sens, şi ne întrebăm de ce autorităţile ascund de noi că fac studii clinice pe pacienţi?

În 4 spitale din România se testează aşa-zisul vaccin anti-covid. Este vorba de Regeneron – un medicament despre rata de succes a căruia nu se ştie absolut nimic. În acelaşi timp, nu se ştie dacă pacienţii pe care sunt făcute aceste studii clinice au fost anunţaţi şi dacă şi-au dat consimţământul.

Iosefina Pascal a făcut o anchetă în acest sens şi a aflat că la spitalul Bals din Bucureşti se testează medicamentul Regeneron pe pacienți încă din luna iulie.

Astăzi, aflăm că medicamenul este testat inclusiv pe pacienții SĂNĂTOȘI, dar, şi mai grav, se testează și pe COPIII de peste 12 ani!

„Avem o mare problemă deoarece NU există nicio informație publică în ROMÂNIA despre aceste studii clinice, acestea pot fi găsite doar pe site-uri guvernamentale din SUA. De ce este atâta secretomanie în ceea ce privește un avans științific important?
Eu nu spun că este o chestie rea, sau bună, că Regeneronul nu ar putea fi benefic pentru pacienți, ci că este un medicament EXPERIMENTAL și că nu știa nici vântul, nici pământul că se testează la Matei Balș.
Vă spun doar atât: NU se testează doar Regeneron și nu doar la Balș. Sunt foarte multe studii clinice efectuate pe pacienții infectați cu SARS-COV-2 din spitalele din România.
În toate cazurile, pe care urmează să le cunoașteți de la mine, se impun următoarele întrebări:

  1. Este participare voluntară?
  2. S-a exprimat consimțământul în scris, în urma informării pacienților despre studiile efectuate?
  3. De ce nu se vorbește în presă despre asta? Dacă aceste teste ale acestor medicamente pot duce la un „leac”, sau reprezintă o metodă de prevenire a infectării, ar trebui să fie ceva demn de prezentat publicului larg, măcar la nivel de speranță, sau de progres științific, nu?
  4. Oare toți oamenii ăia infectați care au murit din cauze dubioase în spitale, au fost parte a acestor studii clinice?” Iosefina Pascal

Găsiţi mai multe informaţii pe https://iosefinapascal.com/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *