Alessandra Stoicescu a mărturisit cum se manifestă Covid-9 la fetița ei de un an

Alessandra Stoicescu trece prin clipe grele alături de familia ei, după ce soțul acesteia a fost confirmat cu noul coronavirus. Din păcate și fetița ei de numai un an și patru luni a ieșit pozitivă la testul Covid-19. Prezentatoarea are un prim test negativ. Ea a vorbit deschis despre momentele dificile prin care trece în această perioadă, dar și despre cum reușește să le facă față.

Alessandra Stoicescu a dezvăluit că și fetița ei are Covid-19
Soțul prezentatoarei a ieșit pozitiv la testul Covid, așa că toată familia își va petrece sărbătorile în caratină. Se pare că bărbatul are dureri musculare și febră, însă nu prezintă alte simptome grave. Din fericire Alessandra Stoicescu are un prim test negativ, însă probabil are toate șansele să se îmbolnăvească și ea. Problema este la micuța Sara, care are o vârstă atât de fragedă. Ea a avut un episod febril, însă se simte mai bine.

Alessandra Stoicescu a făcut o postare prin care a povestit totul în detaliu, în speranța că va oferi informații prețioase pentru mamele care o urmăresc și care sunt interesate de acest subiect atât de dedicat în această perioadă.

Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat, probabil, că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. , a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare.

Ea a povestit că fetița este voioasă în continuare și nu prezintă simptome grave.Ca orice mamă, vedeta este îngrijorată pentru cum vor decurge lucrurile în perioada care urmează.

“A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri, una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”, a mai povestit vedeta Antenei 1.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *