Cine este, de fapt, Camelia Constantinescu, mama primului copil al lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Junior a avut o viață plină de peripeții și a trecut prin mai multe povești de dragoste, alături de femei frumoase. Camelia Constantinescu este una dintre cele mai vechi iubiri ale sale și cea care i-a oferit și primul său copil. Relația lor a durat câțiva ani și despărțirea a fost una grea, cu scandaluri și procese.

Camelia Constantinescu, fosta lui Bănică
Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior. Cei doi s-au cuplat după ce acesta a divorțat de Mihaela Rădulescu și înainte ca el să se căsătorească cu Andreea Marin. Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior în perioada 2000-2005. Relația a durat destul de puțin, însă iubirea a fost una puternică, având în vedere că cei doi au împreună și un copil.

Radu Ștefan Bănică este un adevărat adolescent, care este acum student. El și-a făcut părinții mândri, reușind să intre la una dintre cele mai dificile facultăți. Astfel, el a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie. Cântărețul a fost foarte fericit de reușita fiului său și chiar a vorbit public despre ea.

Camelia Constantinescu apare rar în spațiul public și nu se cunosc prea multe detalii despre ea. Deși s-a iubit cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului și ar fi putut să profite de această ocazie pentru a se afirma, a decis să rămână în umbră și să se bucure de intimitate, fiind foarte retrasă.

După ce s-a despărțit de Ștefan, la scurt timp, femeia și-a refăcut viața alături de alt bărbat, un medic stomatolog. Ea este cea care a obținut și custodia copilului, care îi seamănă leit tatălui său.

De curând, ea l-a dat în judecată pe celebrul artist, pentru o mărire a pensiei alimentare. Cei doi au ajuns la proces anul trecut, iar artistul a câștigat. Se pare că femeia voia ca Ștefan să plătească o pensie alimentară mai mare, pe motiv că Radu a crescut și cheltuilelile sunt mai multe, iar banii de la tatăl lui nu le puteau acoperi. Totuși, completul de judecată a hotărât să respingă cererea, ba chiar a obligat-o pe femeie să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care s-au ridicat la 3.100 de lei.

Aici in această fotografie este Camelia și soțul său.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *