Monica Pop, revoltata: “Nu se spun unele lucruri”

Distribuie pe

Medicul Monica Pop sustine spune ca in Romania se desfasoara mai mult o campanie de amenintare decat una de vaccinare anti-COVID.

Medicul de la Spitalul de Urgente Oftalmologice din Capitala, mentioneaza ca vaccinul poate avea si efecte secundare, iar oamenii trebuie sa cunoasca si riscurile, dar si beneficiile imunizarii cu serul impotriva coronavirusului.

“Campanie de amenintare, mai putin de vaccinare! De ce nu se spune altfel:

“Pot fi, rar, si efecte secundare grave, dar puneti in balanta beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari”
Pot fi, rar, si efecte secundare mai grave dar puneti in balanta beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari!.

Nu ascundeti nimic! Oamenii vor informatie si explicatii corecte, nu amenintari si opresiune! Asa au ales decidentii si adeptii lor!

Amenintari cu tot ce se poate mai rau pentru sceptici, informatie zero, stiri controversate, propuneri punitive rele, priviri urate, exemple neavenite, ascunderea unor elemente importante (se ocolesc deliberat informatiile din prospecte despre efectele mai grave, chiar daca nu sunt frecvente), incercare de ingenunchere prin orice metode, bagarea pumnului in gura!

La asta se pricep cel mai bine! Totul cu ura si amenintari! Nu se spun unele lucruri scrise in prospecte, iar asta creeaza suspiciune! Ascunderea este mai grava decat adevarul!

Faceti in asa fel incat oamenii sa aiba incredere!!! Se poate!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *