Un israelian a murit la 2 ore după ce s-a vaccinat anti-Covid. Explicația medicilor

Distribuie pe

Un israelian în vârstă de 75 de ani a murit la doar două ore după ce a fost vaccinat anti-coronavirus. Mai exact, acesta a făcut infarct. Ministerul Sănătății din Israel a transmis că bătrânul a mai suferit în trecut atacuri de cord.

Un israelian a murit după ce a fost vaccinat anti-Covid:
Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Israel, a murit la două ore după ce i s-a administrat vaccinul anti-coronavirus. Bărbatul a suferit un infarct, iar reprezentanții Ministerului Sănătății au comunicat că acesta a mai avut și în trecut atacuri de cord, informează cancan.ro

Directorul general al Sănătății din Israel, Chezy Levy, a lansat o anchetă după această întâmplare și a transmis condoleanțe familiei. „Împărtășim durerea familiei”, a spus Levy într-un comunicat.

Cum a avut loc decesul israelianului
Isarelianul a făcut vaccinul în jurul orei 8:30 la o clinică. Imediat după administrarea dozei a mai rămas la unitatea medicală pentru a se vedea dacă se simte bine. Nu s-a simțit rău, astfel a fost eliberat. A murit în afara spitalului.

Reamintim că la începutul lunii decembrie, în timpul testării vaccinului Pfizer doi oameni au murit. Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente a declarat că unul dintre cei doi oameni a fost numit ”imunocompromis”. Asociația Midaat din Israel a comentat, atunci, acest raport al deceselo. Asociația a spus că vaccinurile sunt administrate populației cu risc, astfel „pot exista cazuri nefericite” și, cu toate acestea, nu înseamnă că vaccinurile sunt ineficiente.

”Conform datelor publicate, șase dintre participanții la experiment au murit, dintre care doi au primit vaccinul și patru din grupul de control”, a spus dr. Uri Lerner, directorul științific pentru Midaat. „După o examinare aprofundată, nu s-a găsit nicio legătură între experiment și cauza morții”.

Vaccinul anti-covid are reacții adverse
Campania de vaccinare a început și în România. Pe data de 27 decembrie a fost vaccinat primul român. Este vorba despre o asistentă de la Matei Balș, pe nume Mihaela Anghel. ”Este începutul sfârșitului pandemiei. Nu a durut, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut”, a declarat Mihaela Anghel după vaccinare.

Potrivit lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România, vaccinul anti-coronavirus are și reacții adverse: febră, dureri de cap, greață, roșeață, dureri locale, umflături locale.

Sursă articol by https://romaniastar.ro/2153-mir+0

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *