E oficial! Când se întorc elevii la școala fizică! Ministrul Educaţiei a făcut marele anunţ!

Distribuie pe

Şcoala online se va prelungi până pe 8 februarie 2021. Anunţul a fost făcut chiar de ministrul Educaţiei.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei a făcut anunţul, elevii vor continua şcoala în mediul online până pe 8 februarie 2021, decizia a fost prelungită prin Ordonanţă de Urgenţă.

Elevii vor învăţa de acasa până pe 8 februarie

Elevii vor învaţa de acasa până pe 8 februarie. Ministrul Educaţiei a declarat că, potrivit reglementărilor adoptate miercuri în şedinţa de Guvern, elevii vor urma cursurile online în perioada 11 ianuarie-8 februarie.

Sorin Cîmpeanu a mai precizat că doreşte ca semestrul doi să decurgă normal. El doreşte ca elevii să revină la cursuri în format fizic. De asemenea, ministrul Educaţiei a mai spus că în a doua jumătate a lunii ianuarie va avea loc o nouă ședință pentru a analiza cum se vor efectua cursurile după data de 8 februarie. 

Cum se vor susţine examenele în anul 2021

Ministrul Educaţiei a fost întrebat dacă în anul 2021 se vor da toate examenele ca şi până acum. Sorin Cîmpeanu a precizat că toate examenele se vor da cum s-au dat şi în 2020.

„Nu am anunțat până acum și avem deja mai puțin de 6 luni până la organziarea examenului de Evaluare Națională. Examenele naționale să se dereuleze. Sau derulat și în 2020. Ne dorim să se deruleze în maniera pe care o cunosc elevii.” a declarat Ministrul Educației pentru Antena3.

Ministrul Educației a afirmat că dacă vor mai exista schimbări, acestea vor fi anunțate și vor fi luate și în interesul elevilor.

Totodată, Sorin Cîmpeanu a mai precizat că joi, vor avea loc consultări cu toate asociaţiile sindicale, cu Consiliul Elevilor din România, cu Consiliul Rectorilor şi Asociatia Părinţilor, pentru a pune la punct toate detaliile pentru începerea cursurilor. 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *