Incredibil! Dr. Monica Pop, declarație halucinantă

Medicul Monica Pop susține că vaccinul anti-COVID-19 nu oprește boala ci doar o ”îmblânzește”.

Monica Pop a atacat din nou lipsa unei informări clare și corecte din partea autorităților în legătură cu vaccinul anti-COVID-19.

Medicul susține că un lucru extrem de important, pe care nimeni nu l-a spus, este acela că vaccinul nu imunizează complet pacientul, acesta putând contacta în continuare virusul dar cu o simptomatologie ceva mai ușoară.

Monica Pop: ”Să fie clar: vaccinul este necesar dar nu oprește pandemia”

”În primul rând, vreau să știe toată lumea un lucru. Și anume, că vaccinul nu oprește boala dar face pe cel care este vaccinat ca, dacă se contaminează, să facă o formă mai ușoară. Iar cine a spus că

vaccinul oprește boala spune un neadevăr și nu aș vrea niciodată ca oamenii din țara asta să fie dezinformați pentru că dezinformarea duce la lipsă de credibilitate și lanimic bun.

Să fie foarte clar că cel puțin deocamdată, vaccinul nu oprește pandemia. Vor fi mai puține cazuri grave iar asta este un lucru extraordinar. Vaccinurile sunt un lucru necesar, au salvat umanitatea, asta să fie clar!”, a dezvăluit Monica Pop în emisiunea online a lui Cristi Brancu .

Monica Pop a criticat și modul în care s-a realizat campania media pro-vaccinare pemotiv că aceasta nu a folosit argumente medicale ci mai degrabă emoționale.

În prospect nu sunt lucruri drăguțe. Nu poți spune că vaccinul este sigur”

”După părerea mea, a fost o campanie de amenințare și nu de informare. Informarea este zero. Prospectul a fost publicat și scrie cu totul altceva decât a fost prezentat la noi. La noi a fost o bătaie de joc, e posibil să spui că nu doare? Asta-i problema, dacă doaresau nu? Nu asta trebuia spus. (…)

Chiar dacă efectele secundare sunt puține, ele există și omul trebuie informat. Sunt rare dar ele reprezintă un risc. În prospect scrie și niște lucruri care nu sunt deloc drăguțe. Medici care au fost întrebați, au spus că vaccinul este sigur. Cuvântul ”sigur”, în medicină, nu există și nu a existat vreodată. Nu e nimic sigur”, a mai spus Monica Pop pentru Cristi Brancu.

”Nu o să înțeleg niciodată de ce s-au interzis necropsiile”

Celebrul medic a mai vorbit și despre faptul că noul coronavirus a fost prezentat mult prea dramatic și că în loc să cerceteze virusul în sine, autoritățile au preferat mai mult să bage spaima în oameni în legătură cu efectele acestuia.

”Se prezintă această epidemie ca pe o apocalipsă și sigur, este o nenorocire, asta e realitatea. Dar nu se spune deloc că mortalitatea este foarte mică, cam 1% sau sub 1% în lume. La noi în țară, din 100 de pacienți, 85 de vindecă. Asta nu spune nimeni.

Interzicerea efectuării necropsiilor, n-o s-o înțeleg niciodată. E un lucru extrem de grav pentru că oamenii înțeleg prin asta că nu s-a vrut să se știe ce leziuni provoacă cu exactitate. Și cred că așa și este. Necropsiile au salvat foarte multe situații pentru că făcând necropsie unui pacient, vezi ce fel de leziuni sunt și le combați”,a mai spus Monica Pop

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *