CĂTĂLIN MOROȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DIVORȚ

Distribuie pe

În ultima vreme au existat zvonuri care anunțau că luptătorul Cătălin Moroșanu ar divorța de frumoasa lui soție, Georgian.

iar astăzi, el a vorbit despre acest subiect delicat care a stârnit multă vâlvă în showbizul românesc.

În timpul declarațiilor, finalistul de la “Ferma. Un nou început” a dezvăluit ce decizie incredibilă a luat împreună cu mama fetiței sale, după 17 ani de relație.

Cătălin Moroșanu se pregătește să devină tată pentru a doua oară

Potrivit mărturisirilor făcute de Cătălin Moroșanu, el și partenera sa de viață nu au niciun motiv să divorțeze. Mai mult, luptătorul K1 a împărtășit o veste extraordinară: “lucrează” la al doilea copil. În cadrul interviului oferit recent, el a afirmat: “Avem un copil minunat și o să mai facem încă unul”.

Suntem împreună de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă. O cheamă Natalis și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, economia și stomatologia, acum lucrează și ea.

Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul și uite așa resusim să ne împingem și reușim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele și soției mele, pentru că am văzut că există și astfel de femei”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unui interviu acordat pentru “Acces Direct”.

SURSA: https://romania-stiri.com/2021/01/11/morosanu-primele-declaratii-despre-divort-acum-totul-e-clar-2

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *