Andrei Gheorghe ar fi împlinit vârsta de 59 de ani! Semnul divin primit de fiica fostului jurnalist

Distribuie pe

Durere fără margini pentru familia și copiii lui Andrei Gheorghe! Pe 14 ianuarie, regretatul om de radio ar fi împlinit vârsta de 59 de ani!

Semnul divin primit de fiica fostului jurnalist, Katarina. În luna martie a acestui an se împlinesc trei ani de când fostul prezentator TV a plecat dintre noi.

Vestea conform căreia Andrei Gheorghe a murit continuă să fie un șoc pentru toată lumea și la trei ani distanță de când nu mai este printre noi. Regretatul jurnalist a decedat pe data de 19 martie 2018, după ce a făcut infarct, în timp ce se afla singur, în propria locuință.

Durerea familiei a fost cu atât mai mare cu cât, la doar un an distanță de la moartea lui Andrei, Petruța Gheorghe, ultima femeie cu care fostul om de radio s-a iubit, s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani.Andrei Gheorghe ar fi împlinit 59 de ani! Semnul divin primit de fiica regretatului jurnalist

Pe, 14 ianuarie, ar fi trebuit să fie zi de sărbătoare în familia lui Andrei Gheorghe. Celebrul om de televiziune ar fi împlinit vârsta de 59 de ani, însă destinul a avut alte planuri pentru el. Invitată recent în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Katarina Dyer, fiica regretatului jurnalist, a vorbit despre semnul divin primit din partea părinților săi.

Mai exact, în ziua în care a decis să-i arunce cenușa mamei sale, tânăra a fost marcată profund. Katarina susține că un fluturaș a trecut prin fața ei fix în clipa în care a aruncat cenușa pe malul mării.

”Atunci când am mers să aruncăm cenușa în mare un fluturaș a trecut! Știi că în multe culturi fluturele reprezintă un suflet care a fost eliberat. O simt mereu cu mine”, a spus Katarina la Antena Stars.

Andrei și Petruța Gheorghe au lăsat în urma lor patru suflete: Max, Maria și Katarina, copiii Petruței din altă căsătorie, dar și pe Anastasia, fiica biologică a lui Andrei Gheorghe din prima căsnicie.

Cu toate că timpul a trecut, durerea a fost și va rămâne greu de suportat, mai ales că cei mai afectați au fost copiii, care au rămas fără stâlpii de care se țineau.

”Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul. Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă.

M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat.”, declarat Petruța Gheorghe după moartea lui Andrei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *