ULTIMELE VEȘTI DE LA RICĂ RĂDUCANU, INTERNAT CU COVID-19: ”BĂI, TATĂ, E URÂTĂ DE TOT, SĂ MOR!”

Distribuie pe

Rică Răducanu se află internat în spital de câteva zile, la fel și soția lui, care are o formă de COVID-19 mai gravă.

La emisiunea de pe Pro TV, prezentată de Cătălin Măruță, fostul portar al Rapidului a făcut ultimele dezvăluiri despre starea lui medicală și a soției.

Rică Răducanu ar putea chiar să plece acasă, dar nu vrea, pentru că îi este urât să stea singur. Plus că, zice el, ar fi tentat să ”evadeze” și nu vrea asta, pentru că trebuie să stea în izolare. ”Eu cum am venit așa sunt! Stau în pat, fac două injecții… Nu mi-au dat nimic. Eu cred că puteam să stau acasă. Dar așa, singur, cred că făceam vreo prostie. Plecam de acasă… Nu am simptome. De aia l-am și întrebat pe domnul doctor, nu-mi dai și mie o pastilă? Femeia mi-a zis că, dacă vreau, pot să mă duc acasă, dar singur? Eu nu pot să stau singur”, a spus Rică Răducanu, la ”La Măruță”, de pe Pro TV.

Ultimele vești de la Rică Răducanu, internat cu COVID-19: ”Băi, tată, e urâtă de tot, să mor!”

Tot el a mai dezvăluit că nu e de glumă cu virusul ucigaș. ”Băi, tată, e urâtă de tot, să mor eu! Să aveți grijă, să nu ajungeți aici, că te iau toate. Eu cred că am avut o formă ușoară, dar alții… Toată stima pentru doctori, asistente, nici nu le vezi fețele, toată stima și pentru polițiști”, a continuat Rică Răducanu.

El a oferit și informații despre starea soției sale. ”Mai vorbesc cu ea la telefon. Și pe whatsapp, îmi mai trimite ea poze, că eu nu prea mă pricep cu tehnica asta”, a încheiat gloria rapidistă, care era îmbrăcată într-o pijama vișinie, fapt remarcat de Cătălin Măruță. ”Și mașina are culoarea vișinie”, a ținut să anunțe, imediat, Rică Răducanu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *