ULTIMA ORĂ! VEDETA ÎȘI DOREȘTE SĂ FIE MAMĂ DE FETIȚĂ:

Distribuie pe

Andreea Mantea este o mămică singură, dar niciodată nu s-a plâns de acest lucru.

Vedeta s-a străduit mereu să îi ofere fiului să, David, o educație aleasă și tot ce este mai bun. Mai mult, de când în viața ei a apărut un bărbat, se pare că Andreea Mantea are gânduri mari pentru viitorul ei.

Îndrăgita moderatoare de la Kanal D a declarat că nu este exclus să mai devină mamă încă o dată, iar dacă acest lucru s-ar îndeplini, și-ar dori să aducă pe lume o fetiță.

„Stiu ca nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric.

Mă gândesc că poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”, a spus Andreea Mantea, în timp ce-și aranja cerceii.

Cu toate acestea, fiul prezentatoarei, David, nu este de acord ca mama lui să mai aducă un copil pe lume.

Andreea Mantea, mamă pentru a doua?

Înainte de sărbători, prezentatoarea de la Kanal D a acceptat provocarea colegilor ei din trust de a răspunde întrebărilor alese pentru un interviu de colecție.

Potrivit dezvăluirilor pe care le-a făcut la momentul respectiv, Andreea Mantea nu exclude varianta de a deveni din nou mamă.

“Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine.

Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți.

Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lectie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”,  a declarat vedeta pentru colegii săi de la kanald.ro, înainte de sărbători.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *