Ion Dichiseanu, ultimele vești despre starea de sănătate a actorului: „Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit” Citeşte întreaga ştire: Ion Dichiseanu, ultimele vești despre starea de sănătate a actorului: „Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit”

Distribuie pe

Actorul Ion Dichiseanu trece iarăși prin momente de cumpănă, fiind din nou internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din București cu mari probleme de sănătate, informează News.ro.


Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a dezvăluit, pe contul ei de Facebook, că actorului i s-a făcut greșit o investigație la o clinică de sănătate. „Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legătură cu SARS-CoV-2.

Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun”, a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.
„Ştiu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Aşa că vă rog să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a mai precizat Ioana Dichiseanu. Ion Dichiseanu a fost internat în decembrie la Spitalul Floreasca, fiind externat la începutul lunii ianuarie. „Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!”, anunța, după externare, actorul. A absolvit IATC în 1959 Născut pe 20 octombrie 1933, la Adjud, Ion Dichiseanu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, Facultatea de Teatru, în 1959. Cariera lui se întinde pe parcursul a şase decenii.


Actorul este cunoscut pentru numeroase roluri interpretate pe scena Teatrului Nottara, apariţii în teatru TV şi radiofonic, dar şi pentru cele peste 50 de filme în care a jucat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *