Caz tulburător în Gorj. O fetiță de 11 ani își dorește de ziua ei doar un braț de lemne: „Noaptea era foarte frig”

Un caz tulburător a fost descoperit în Cluj. O fetiță în vârstă de 11 ani își dorește de ziua ei doar un braț de lemne, cu care să facă mai multă căldură în casă. 

Fetița le-a povestit marea dorință celor apropiați, iar dorința fetei a ajuns pe rețelele de socializare, unde a reușit să impresioneze multă lume. Gabriela a primit, însă, nu doar o grămadă de lemne, ci și multe dulciuri, haine și chiar un tort, aduse de necunoscuți pentru a-i face o bucurie de ziua ei de naștere.

Gabriela este o fetiță din satul Copăcioasa, nu departe de Târgu Jiu și locuiește împreună cu părinții săi într-o locuință sărăcăcioasă. Lemnele pe care le-au strâns pentru iarnă s-au terminat de la Crăciun, iar de atunci frigul este prezent în locuința famileii Martin.

,,Noaptea era foarte frig și ne acopeream cu plapuma, chiar lângă sobă. Dn lipsa lemnelor era foarte frig. Mi-am dorit foarte mult lemne să ne încălzim, să nu mai dormim în frig noaptea.”, a declarat Gabriela Martin.

Tatăl Gabrielei a mărturisit pentru Știrile PRO TV că îi este greu să îi spună fetiței că nu are cele necesare.

„Cine e mai bătrân mai stă, mai iau o plapumă în cap, dar la fată nu pot să spun că nu am, nu pot zice că nu am.”, a mărturisit Mihai Martin.

Școala online, un chin pentru fetița din Gorj

Pentru fetița din Gorj, școala online a fost un adevărat chin. Fetița a trebuit să îi spună aproape în fiecare zi învățătoarei că nu îi funcționează camera la computer de teama de a nu se fcae de râs cu imaginile pe care le puteau vedea colegii din casa în care locuia.

„Zicea doamna să deschid camera și i-am spus că nu merge camera. Ceilalți copii au condiții, dar eu nu pot să deschid camera că nu am condițiile necesare să deschid camera. Îmi era rușine de ce se vedea în jurul meu.”, a mai spus fetița din Gorj.

Însă, Gabriela reușește să fie o elevă silitoare chiar și în aceste condiții. Printre cei care i-au aflat dorința a fost și băcița Marioara.

„Când alți copii își doresc atât de multe lucruri, ea și-a dorit ca cineva să îi aducă lemne. Asta m-a impresionat cel mai mult și am venit cu drag și cu tot ce am putut și o să mai vin.”, a declarat și Marioara Babu, băciță de pe Transalpină.

Ulterior, la poarta fetiței au venit mai mulți donatori, care i-au oferit mai multe bucurii, printre care haine și dulciuri, ba chiar și un tort.

Donator: „Am decis să participăm și noi cu puțin, consider eu, diverse alimente. E o faptă mică și considerăm că și ceilalți ar trebui să facă la fel.”

Donatoare: „O să mergem să facem cumpărături. Niște prieteni de-ai mei au pregătit o surpriză, nu spunem ce, dar o să fie ceva frumos și o să-i placă.”

Elena Martin, mama Gabrielei: „E primul ei tort și să vă dea Dumnezeu sănătate la toată lumea! Mulțumesc pentru toate ce am primit.”

Gabriela amai spus, cu sfială, la rugămințile celor care au venit să îi ureze  „La Mulți Ani”, că și-ar mai dori și o bicicletă cu care să se plimbe prin sat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *