Dragos Bucur, declaratie controversata: “Nu ma vaccinez si nu port masca”

Distribuie pe

Actorul Dragos Bucur a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Postarea a incins spiritele si a pornit o dezbatere aprinsa in mediul online. Dragos Bucur spune ca nu poarta masca si ca nu se va vaccina.

“In cazul in care nu aveati pe cine sa injurati: nu ma vaccinez si nu port masca”, a scris Dragos Bucur pe Facebook marti.

Postarea respectiva a adunat peste 7000 de reactii, peste 2.000 de comentarii si 600 de distribuiri in cele 22 de ore de la publicare .

Declaratia controversata a a actorului pe reteaua de socializare a fost criticata de majoritatea persoanelor care au comentat la postare.

Reamintim ca actorul Dragos Bucur a fost infectat cu noul coronavirus in luna septembrie a anului trecut.

Iata cateva dintre comentarii:

“Eu port sosete cind fac sex, dar nu rog lumea pe net sa ma huleasca”, a scris un internaut.

“Saracii japonezi, din cauza ca poarta masca (de dinainte de pandemie) sunt un popor necivilizat, un popor cu educatie precara, un popor slab dezvoltat, un popor cu o speranta de viata scazuta, un popor cu industrie la pamant, cu spitale din secolul XX… nu?”, a sris alt internaut.

“Tipul e idiot si punct! Da dovada de iresponsabilitate si inconstienta! In calitatea lui de persoana publica, sa transmita astfel de mesaje cretine – mi se pare ca are grave probleme psihice! Si cand te gandesti ca tipul este si bolnav de diabet de tip 1… se prefigureaza, din pacate, un nou caz Stanoevici”, este alt comentariu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *