Doliu in PNL. S-a stins singur, printre straini, la doar 41 de ani.

Doliu in PNL. Mihai Petre Sabaila, unul dintre liderii PNL Diaspora a decedat in urma cu doua zile in Spania. Acesta a suferit un infarct, potrivit presei locale.

S-a stins din viata in floarea varstei, la 41 de ani, argeseanul Mihai Petre Sabaila, unul dintre cei mai preocupati politicieni in ceea ce priveste problemele Diasporei.

Barbatul a murit singur, printre straini, iar acum ar putea fi incinerat.

„A plecat dintre noi un suflet bland”, au scris prietenii romani din Spania pe facebook.

Informatia a fost transmisa de Lavinia Nastase, prietena apropiata a fostului presedinte PNL Spania si fost membru in Biroul PNL Diaspora.

Mentionam ca nicio ruda nu s-a semnalat pentru a semna actele de repatriere care sa permita ca barbatul sa poata fi adus acasa si inmormantat potrivit traditiilor romanesti.

Parintii politicianului sunt decedati. Cunostintele barbatului au inceput o campanie pe retelele de socializare pentru a gasi o ruda, chiar si mai indepartata care sa il poata aduce in tara, la Arges.

Cine a fost Mihai Petre Sabaila

Fostul membru al PNL Diaspora s-a implicat in viata comunitatii romanilor din Spania.

Mihai Petre Sabaila s-a nascut la Pitesti, iar parintii sai sunt din Albota.  Politicianul se stabilise, din 2008, la San Sebastian, in Tara Bascilor. Barbatul a fost presedinte al Asociatiei „Cultura romaneasca” din San Sebastian, lider PNL Spania si membru in Biroul PNL Diaspora.

Dumnezeu sa-l aiba in paza sa!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *