O minoră este bătută fără milă de mai multe fete, în stația de autobuz – VIDEO

Un incident revoltător a avut loc în satul Plopu, de lângă Dărmăneşti, în Bacău. Se pare că o0 minoră a fost bătută fără milă de mai muşlte adolescente chiar în staţia de autobuz.

O minoră este bătută fără milă de mai multe fete, în stația de autobuz. Fata a fost lovită fără milă lovită cu picioarele și pumnii și trasă de păr de trei agresoare, care par tot minore. Toată scena a fost transmisă live, pe contul de Facebook.

Atenţie, urmează imagini cu imapct emoţional!

O minoră este bătută fără milă de mai multe fete, în stația de autobuz. Cum s-a întâmplat incidentul revoltător

Cel care a postat imaginile pe rețeaua de socializare susține că victima este lipsită de sprijin de partea părinților, deoarece tatăl a suferit un accident vascular.

„Cred ca cineva ar trebui sa ia masuri in privinta abuzurilor asupra minorilor. Sunt fete din Plopu batausele si profita de faptul ca acea fetita neajutorata nu are sprijin parintesc deoarece tatal fetei a suferit un accident vascular. Autoritatile ar trebui sa se sesizeze chiar si conducerea scoli Plopu Darmanesti!!!”, scrie cel care a postat imaginile pe Facebook.

În urma scandalului iscat după postarea clipului, IPJ Bacău s-a autosesizat și a verificat situația, identificând persoanele implicate. S-a dovedit că toate erau minore, eleve a școlii din localitate.

În referire la imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, a fost informată conducerea unității de învățământ despre aspectele constatate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la data de 12 februarie a.c., într-o stație de autobuz din Dărmănești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, trei minore, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, ar fi agresat o elevă de 13 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal de poliție Cătălina Păduraru.


Și Direcția de Protecție a Copilului s-a implicat în evaluarea situației. „Colegii mei au preluat deja cazul și urmează, în urma anchetei, să stabilească modalitățile prin care ne putem implica și oferi sprijin”, a declarat Marian Vătămănescu, purtător de cuvânt al DGASPC Bacău.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *