Fotografia pe care o așteptau toți fanii! Gina Pistol și Smiley s-au sărutat cu patos, pentru prima oară, în public, și au postat imaginea pe Instagram

Gina Pistol și Smiley vor deveni curând părinți și sunt în culmea fericirii! Mai este foarte puțin până când își vor ține fetița în brațe, iar cei doi iubiți nu contenesc să-și surprindă fanii. Ultima ipostază, în care se sărută patimaș, a făcut senzație pe rețelele de socializare.

Gina Pistol și Smiley formeaza un cuplu extrem de îndrăgit. Cei doi viitori părinți sunt extrem de emoționați la gândul că își vor ține fetița foarte curând în brațe. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite și-a făcut deja bagajul și așteaptă din clipă în clipă momentul cel mare.

Până atunci, Gina și Smiley nu contenesc să-și surprindă fanii. Par mai îndrăgostiți ca oricând, iar ultima fotografie postată pe rețelele de socializare a făcut furori. Simpatica prezentatoare a postat o poza în care ea și Smiley se sărută cu patos, semn că dragostea lor crește cu fiecare zi.

Precum era de așteptat, imagine a strâns mii de aprecieri, iar fanii s-au întrecut pe sine cu comentariile: Love is in the air, Când două trusturi se unesc iese ceva frumos, Cred ca bebele deja este la ușă, Cei mai frumoși, Cei mai dragi, Doamne, ce superbi!

Gina Pistol este pe ultima sută de metri cu sarcina, mai sunt câteva zile până când va deveni mamă pentru prima oară. Ea și Smiley s-au pregătit temeinic pentru moment, camera micuței este gata, însă emoțiile sunt mari deocamdată.

‘Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță. Sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Abia aștept să o țin în brațe. Sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez’, a povestit Smiley într-o emisiune TV.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă?

Artistul a recunoscut că între el și Gina Pistol nu a fost dragoste la prima vedere, însă lucrurile au evoluat într-o manieră favorabilă. Relația lor s-a consolidat și totul pare să meaegă de minune. Atât de bine, încât în curând Gina Pistol și Smiley s-ar putea căsători.

„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria’, a spus Smiley, luând prin surprindere pe toată lumea.

Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley

Smiley a vorbit recent despre relația pe care o are cu Gina Pistol și a dezvăluit care ar fi unul dintre atuurile relației lor.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi‘, a mai povestit Smiley.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *