Smiley, primele declarații despre numele fiicei sale. Cum o va chema pe micuță: „Ne-am gândit”

Smiley este în culmea fericirii! Artistul a devenit tătic pe data de 9 martie și este extrem de bucuros. Mai mult, și-a luat rolul de tătic în serios, așa că a mers degrabă la cumpărături pentru a achiziționa toate cele necesare pentru fiica lui și pentru Ginuța. Mai mult, artistul a vorbit și despre numele celei mici.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Smiley a mers la cumpărături imediat după ce Gina Pistol a fost externată, pentru a luat tot ceea ce au nevoie fetele sale.

Artistul a declarat că este totul perfect și că el și Gina deja s-au gândit la nume, însă mai durează puțin până când vor face publică această informație.

”Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley, pentru sursa citată.

Gina și Smiley au devenit părinți pe 9 martie
„Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă.

Cine îi va ajuta pe cei doi în creșterea micuței
La doar câteva zile după ce Gina a născut, Smiley a făcut un gest surprinzător, în semn de mulțumire pentru minunea care s-a întâmplat în viețile lor. Artistul a dat o fugă la mănăstire, dar nu singur, ci însoțit de fratele lui.

Mai mult decât atât, cei doi au cerut ajutor din partea mamei lui Smiley, care urmează să se mute cu ei, pentru a-I ajuta cu creșterea micuței.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *