Mirela Vaida, de la agonie la extaz. Prezentatoarea are parte și de bucurii

Distribuie pe

Mirela Vaida trece printr-o perioadă foarte grea, însă este puternică și încearcă să facă față celor întâmplate. Vedeta trăiește cu teama că femeia care a agresat-o ar putea lovi din nou, având în vedere că este în libertate. Totuși, Vaida are și motive de fericire, mai ales după ediția de aseară de la Te cunosc de undeva, pe care a și câștigat-o.

Mirela Vaida, câștigătoare la Te cunosc de undeva

Mirela Vaida are și motive să zâmbească, după ce a fost la un pas de o tragedie. Artista participă la emisiunea Te cunodc de undeva, unde are parte de experiențe extrem de plăcute cu toate personajele pe care trebuie să le imite. Prezentatoarea TV chiar a demonstrat că are talent la muzică și teatru, pentru că se descurcă de minune în competiție.

Mirela Vaida a luat cu asalt scena seara trecută și ediția de pe 27 martie a fost un real succes pentru ea. Momentul său a fost unul impresionant, care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați și pe ceilalți concurenți, motiv pentru care Mirela a câștigat premiul serii, cu un total de 56 de puncte.

Tema show-ului de sâmbătă seara a fost „Nunta”. Deși toate vedetele au intepretat personaje internaționale și din muzica românească și s-au descurcat bine, se pare că Mirela a fost cea care a cucerit pe toată lumea și a obținut cel mai mare punctaj. Concurenta a primit foarte multe complimente și felicitări din partea juraților, însă Andreea Bălan a fost cea mai încântată. Pentru asta, ea a fost cea care a inițiat hora alături de colegii săi pe scena Te cunosc de undeva!

Mărturisire-surpriză la Te cunosc de undeva

Mirela Vaida este fericită și împlinită atunci când vine vorba de familia ei. Ea are trei copii frumoși și sănătoși, precum și un soț minunat, cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire. La Te cunosc de undeva, ea a mărturisit că a avut parte de o cerere în căsătorie atipică, ce a surprins-o plăcut la acea vreme.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 d eminute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a explicat Mirela Vaida.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *