Distribuie pe

Sâmbătă, România întreagă a înlemnit la auzul veştilor din comuna Ungra, judeţul Braşov, unde două fetiţe au murit la scurt timp după ce mama lor le-ar fi spălat pe cap cu Tomoxan.

Din păcate, cea de-a treia fetiţă, dusă cu elicopterul la spital, a pierdut şi ea lupta cu viaţa.
Durere fără margini în România! Tragedia de sâmbătă din judeţul Braşov, din comuna Ungra, a mai făcut o victimă.

Toate cele trei fetiţe spălate pe cap cu Tomoxan, împotriva păduchilor, au murit
Şi cea de-a treia fetiţă, cea care a fost dusă la spital în stare gravă, a încetat din viaţă, în noaptea de duminică spre luni.

Vă reamintim că cele trei fetiţe, în vârstă de 7, 8 şi 9 ani, ar fi fost spălate pe cap de către mama lor cu Tomoxan, o substanţă toxică antiparazitară, pentru a le scăpa de păduchi. Această substanţă se foloseşte la deparazitarea externă a oilor şi nu este menită în niciun fel uzului uman.

Două dintre fete au murit sâmbătă, medicii ajunşi la faţă locului nemaiputând face nimic pentru ele, în timp ce a treia fetiţă a fost dusă de urgenţă la Spitalul din Târgu Mureş, cu elicopterul.

Întreaga comunitate ajută la organizarea înmormântării
Acum, Primăria din Ungra, alături de întreaga comunitate, a făcut pregătirile pentru dureroasa înmormântare, spune primarul Silviu Şchiopu. Trupul neînsufleţit al fetiţei care a murit în spital nu a ajuns încă înapoi în sat, relatează Antena 3.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *