Un vlogger român cunoscut în Anglia a murit la 17 ani: „Inima lui nu a mai rezistat”

A murit Alex Dragomir, un adolescent în vârstă de doar 17 ani care a devenit cunoscut odată ce a ajuns în Marea Britanie. În mediul online era cunoscut ca Sir Kipsta și avea zeci de mii de urmăritori pe YouTube și pe Twitter.

Tânărul se confrunta cu probleme grave la inimă și nu a rezistat în urma unei operații. Adolescentul a trecut printr-o operație grea, care ar fi durat nu mai puțin de șapte ore, însă, din păcate inima lui nu a rezistat. Anunțul decesului a fost făcut de sora lui.

„După cum știți deja, fratele meu a murit astăzi. El a trecut printr-o operație grea de șapte ore, dar inima lui nu a mai putut rezista. Cerul a câştigat încă un înger. Alex era stânca mea, era totul pentru mine[…]. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care l-ați susținut pe Alex”, a transmis sora lui.

„Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa. Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine’, au fost ultimele cuvinte ale tânărului pentru fani.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *