Măruţă, 14 ore în sala de operaţie pentru a scăpa de chelie

La 36 de ani, Cătălin Măruţă a simţit nevoia unei schimbări în plan fizic şi a trecut la fapte. Primul lucru pe care a dorit să-l repare a fost începutul de chelie, care-l deranja de ceva vreme. El ne-a descris, de-a fir a păr, inedita experienţă.

Suferă baba la frumuseţe, însă rezultatul face toţi banii, cel puţin aşa speră Cătălin Măruţă.

Mi-am făcut implant de păr şi sunt mulţumit de această decizie. A fost o experienţă foarte uşor de suportat, practic am aşteptat să treacă orele şi medicul să-şi termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare decât o intervenţie chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, a mărturisit şarmantul prezentator de la PRO TV, pentru Click! Cătălin a ales să-şi schimbe înfăţişarea la finele lunii iulie, de îndată ce emisiunea “La Măruţă” a intrat în vacanţă.

El a mers la o clinică din Istanbul, la unul dintre cei mai buni medici specialişti. În cele două zile petrecute acolo, Măruţă a stat câte opt ore pe zi în sala de operaţii, dar a avut şi o pauză de o oră, asta însemnând că a stat pe scaunul de pacient 14 ore. Andra a ţinut să-i fie aproape în acele momente.

Andra i-a fost alături la clinica din Istanbul

“Medicul Koray Erdogan are şi patente de inventator în domeniu.Tot la el a fost şi solistul Sorin Brotnei şi a fost mulţumit, aşa că am avut încă o garanţie în plus. Am văzut rezultatele excelente la Sorin şi auzisem atât de multe lucruri despre doctorul respectiv, încât am vrut să ajung la el, deşi pentru o programare trebuie să aştepţi câteva luni bune”, a mai spus Măruţă, pentru Click! De regulă, pentru un implant reuşit se folosesc între 2.000 şi 6.000 de fire de păr, în funcţie de necesitate. La clinica la care a fost Cătălin Măruţă, preţul este destul de piperat, conform informaţiilor furnizate de site-ul oficial: 2,5 euro pentru un graft implantat (nr. – graftul este unitatea de transplant), din care vor creşte între 1 şi 4 fire de păr. Tot în Turcia, dar la o altă clinică, şi-au mai făcut implant şi soliştii Mihai Trăistariu şi Raoul. Printre bărbaţii din showbiz care au mai apelat la acest artificiu de înfrumuseţare se mai numără Dan Bittman, Dinu Maxer şi Andrei Duban.

S-au răsfăţat în Tenerife şi la Paris

După ce şi-a aranjat “freza” în Turcia, Măruţă a fost gata de vacanţă. “Am mers în Tenerife,  locul unde am fost şi în luna de miere, iar acum suntem în Paris, locul perfect pentru a sărbători ziua Andrei (n.r. – solista împlineşte mâine 28 de ani) şi 6 ani de la căsătorie”, a declarat prezentatorul tv, pentru Click! 

În vacanţă, Măruţă şi-a făcut şi un cadou scump.“Eu am o pasiune destul de costisitoare… ceasurile, aşa că am investit puţin în pasiunea mea, mi-am luat un model pe care mi-l doream de mult timp. Andra şi-a dorit o pereche de pantofi pentru care a trebuit să aştepte ceva timp, dar a meritat”, ne-a spus el.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *