Gina Pistol și fiica sa au părăsit casa lui Smiley! Primele declaratii: Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară.

Trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când a devenit mamă și totul s-a schimbat pentru ea. Totuși, nu se poate bucura în liniște de tot ce are în acest moment, pentru că problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap.

Gina Pistol s-a mutat din vila lui Smiley într-un apartament micuț din București. Se pare că se fac renovări la casa din Cernica, iar prezentatoarea și fetița nu pot locui acolo în timpul reconstrucției.

Casa are living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj.

Locuința aparține artistului și a cumpărat-o în urmă cu 10 ani, iar acum cuplul a decis să o renoveze, în așa fel încât să fie mai potrivită familiei.

Evident că zgomotul și mizeria produse în timpul renovărilor nu sunt benefice pentru un bebeluș de doar câteva luni, astfel care Gina Pistol și-a luat fiica și au părăsit locuința, pentru o vreme.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol mărturisește că este extrem de obosită în ultima perioadă. Pe lângă faptul că nu doarme deloc bine din cauza durerilor, se mai trezește și de multe ori peste noapte pentru a o hrăni pe micuța Josephine. Îi este foarte greu să se trezească, dar nu are de ales, pentru că este foarte atentă la nevoile fiicei sale.

În plus, mărturisește că vremea de afară, frigul și ploaia îi strică foarte rău starea. Trebuie să iasă pentru cumpărături, să meargă la casa ei care este în pregătire și să vadă cum se descurcă muncitorii, dar toate acestea le face cu greu, pentru că este mereu obosită și nu are chef de nimic. Speră că primăvară o va găsi în formă și se va simți mai bine. https://aflastiri.ro/gina-pistol-si-fiica-sa-au-parasit-casa-lui-smiley-primele-declaratii.html

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *